Waar Kunt U Uw Mobiele Telefoon Inleveren

Inhoudsopgave:

Waar Kunt U Uw Mobiele Telefoon Inleveren
Waar Kunt U Uw Mobiele Telefoon Inleveren

Video: Waar Kunt U Uw Mobiele Telefoon Inleveren

Video: Waar Kunt U Uw Mobiele Telefoon Inleveren
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, Mei
Anonim

De ontwikkeling van technische apparaten staat niet stil, daarom raakt zelfs de meest geavanceerde mobiele telefoon na verloop van tijd verouderd en koopt de eigenaar een modernere gadget. In dit geval is het niet nodig om het oude apparaat weg te gooien. Je kunt het op verschillende manieren weggooien.

Waar kunt u uw mobiele telefoon inleveren
Waar kunt u uw mobiele telefoon inleveren

instructies:

Stap 1

Plaats uw telefoon te koop. Hoewel het toestel al een tijdje in gebruik is, is er toch nog vraag naar. Bestudeer de huidige prijzen voor dit model of kijk hoeveel andere eigenaren zo'n gadget verkopen. U kunt een product te koop aanbieden op een van de advertentiesites, bijvoorbeeld Avito.ru, of een advertentie plaatsen op uw pagina op een sociaal netwerk. Hier kun je ook vertellen over de verkoop van een telefoon in een van de openbare groepen van de stad. U kunt dus snel een koper vinden en winstgevend een apparaat verkopen dat u niet langer nodig heeft.

Stap 2

Breng je telefoon terug naar een van de kringloopwinkels in je stad. In ruil daarvoor ontvangt u een bepaald bedrag, dat u kunt bespreken met de winkelvertegenwoordigers. Om het apparaat te laten accepteren, moet u een telefoon met aankoopdocumenten, een garantiekaart (als de garantie nog niet is verlopen), een aankoopbewijs overleggen. Naast het feit dat de winkel op deze manier kan verifiëren dat u echt de eigenaar van de telefoon bent, heeft u de prijs op de bon bij de hand. U moet ook uw paspoort en andere gegevens in de winkel verstrekken.

Stap 3

U kunt uw oude telefoon inleveren bij een pandjeshuis, waar deze ook te koop wordt aangeboden. De procedure voor het overhandigen van het apparaat aan verkopers is bijna identiek aan die in kringloopwinkels. U moet er echter eerst voor zorgen dat het pandjeshuis dergelijke apparaten accepteert. Sommige instellingen werken uitsluitend met kostbare en andere voorwerpen.

Stap 4

Zorg ervoor dat de staat van de telefoon en het uiterlijk ervoor zorgen dat deze te koop kan worden aangeboden. Als het niet werkt, ernstige krassen of andere problemen heeft, kunnen vertegenwoordigers van pandjeshuizen en commissiedealers het niet accepteren of een te lage prijs vragen. Overweeg in dit geval om de telefoon voor onderdelen te verkopen.

Aanbevolen: