Waar Kunt U Gebruikte Telefoons Inleveren

Inhoudsopgave:

Waar Kunt U Gebruikte Telefoons Inleveren
Waar Kunt U Gebruikte Telefoons Inleveren

Video: Waar Kunt U Gebruikte Telefoons Inleveren

Video: Waar Kunt U Gebruikte Telefoons Inleveren
Video: Telefoon reparatie bij Telefoonmaken.nl 2024, Mei
Anonim

Een groot aantal nieuwe modellen mobiele telefoons, uitgerust met verschillende nieuwe functies en technologieën, worden jaarlijks gepresenteerd op de moderne markt van mobiele apparaten. De oude techniek raakt stilaan achterhaald en overbodig. U kunt echter altijd een koper vinden die graag uw oude apparaat wil kopen om wat geld te besparen.

Waar kunt u gebruikte telefoons inleveren
Waar kunt u gebruikte telefoons inleveren

instructies:

Stap 1

Gebruikte telefoons kunnen worden verkocht via speciale commissiewinkels die gebruikte apparatuur accepteren. Dit is de gemakkelijkste manier om iets te verkopen - je hoeft alleen maar naar een van de winkels te gaan en je telefoon te koop aan te bieden. Dit is echter misschien niet de meest voordelige manier, aangezien: de meeste kringloopwinkels rekenen een te lage prijs voor een bepaald apparaat.

Stap 2

Een andere populaire implementatieoptie zijn pandjeshuizen. In deze vestigingen is er een mogelijkheid om de telefoon terug te brengen en er een bepaald bedrag voor te krijgen. In de meeste gevallen zal de prijs voor het ontvangen van het apparaat niet veel hoger zijn dan in kringloopwinkels. Het enige verschil kan zijn dat u volgens de voorwaarden van een overeenkomst met een pandjeshuis uw apparaat na een tijdje kunt retourneren, waarbij u opnieuw betaalt voor de kosten en opslagservices.

Stap 3

De beste manier om een telefoon te verkopen is via internet. Er is een groot aantal veilingsites (bijvoorbeeld AVITO of Hand to Hand) die u zullen helpen een potentiële koper voor uw apparaat te vinden. Registreer u op een van deze bronnen met behulp van de pagina-interfacefuncties. Bestudeer de advertenties die al op de site worden aangeboden om de geschatte kosten van het apparaat te bepalen.

Stap 4

Maak een advertentie met alle functies en gezondheid van uw apparaat. Het is belangrijk om foto's van het apparaat bij te voegen, want zonder deze is de kans om het apparaat te verkopen veel kleiner. Stel de gemiddelde prijs voor het apparaat in op basis van uw bevindingen terwijl u andere advertenties onderzoekt. Plaats een verkoopbericht en wacht op telefoontjes van potentiële kopers als uw advertentie de juiste opmaak heeft.

Stap 5

U kunt een mobiele telefoon aanbieden bij een van de servicecentra in de stad. Servicemedewerkers accepteren uw apparaat graag voor onderdelen, maar het is onwaarschijnlijk dat ze u er een hoog bedrag voor zullen bieden. Dit is een snelle manier om geld voor het apparaat te krijgen, maar het zal niet de meest winstgevende zijn. Het voordeel van het verkopen van een telefoon aan een servicecentrum is de mogelijkheid om zelfs een kapot apparaat te overhandigen, dat ze in andere winkels en online veilingen zullen weigeren te kopen.

Aanbevolen: