Hoe Vind Je Gratis Een Nummer Op Adres

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Gratis Een Nummer Op Adres
Hoe Vind Je Gratis Een Nummer Op Adres

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Nummer Op Adres

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Nummer Op Adres
Video: How to track anyone's phone location without them knowing! This was used on me😱 2024, Mei
Anonim

Het is tegenwoordig een veel voorkomende behoefte om het nummer van een abonnee te zoeken op basis van de beschikbare gegevens over hem. De procedure wordt sterk vereenvoudigd als naast de voor- en achternaam van de persoon ook zijn adres bekend is. Het zal dus niet moeilijk zijn om gratis een nummer op het adres te vinden.

U kunt gratis een nummer vinden op adres
U kunt gratis een nummer vinden op adres

instructies:

Stap 1

Gebruik een vaste telefoon om gratis een nummer op het adres te vinden. Deze methode, die vandaag de dag half vergeten is, is nog steeds een van de eenvoudigste en meest effectieve. Bel de gratis inlichtingendienst 09. Vertel de telefoniste dat u het telefoonnummer van de persoon moet weten en geef dan zijn naam, voornaam en adres op. Als de abonnee die u nodig heeft in de database aanwezig is, zal de operator u de nodige informatie verstrekken.

Stap 2

Houd er rekening mee dat deze methode werkt voor stadsnummers en dat het onwaarschijnlijk is dat u op deze manier de mobiele telefoon van de persoon kunt achterhalen. U kunt de serviceprovider echter vragen om rechtstreeks contact met de abonnee op te nemen, en u kunt met hem praten en persoonlijk het mobiele telefoonnummer achterhalen.

Stap 3

Probeer zelf een mobiel nummer op het adres te vinden. Om dit te doen, volstaat het om de beschikbare informatie in een van de internetzoekmachines in te voeren. Als gevolg hiervan kunt u de pagina van de gewenste persoon in een van de sociale netwerken vinden of onmiddellijk het nummer achterhalen als de abonnee bijvoorbeeld contactcoördinaten op sites heeft achtergelaten. Dit kunnen bronnen zijn met gratis advertenties, sites voor visitekaartjes, enz.

Stap 4

Zoek op sociale media. Als u de voor- en achternaam van een persoon kent, evenals zijn adres, kunt u zijn persoonlijke pagina gemakkelijk vinden. Mogelijk wordt zijn mobiele nummer erop vermeld. Je kunt ook proberen het abonneenummer te achterhalen via zijn vrienden.

Stap 5

Om gratis een nummer op het adres te vinden, kunt u worden geholpen door de bijbehorende sites die informatie hebben over de inwoners van Rusland en waarmee u naar bepaalde parameters kunt zoeken. Zorg ervoor dat de bron die je hebt gekozen echt gratis is en geen voorafgaande sms-verzending vereist, en ook voldoende nieuwe informatie bevat over de inwoners van Russische steden.

Stap 6

Zoek hulp bij wetshandhavingsinstanties of mobiele telefoonwinkels in uw stad. Deze instellingen verstrekken geen persoonlijke informatie over een persoon zonder een goede reden. U kunt bijvoorbeeld worden opgewacht als uw familielid of goede vriend wordt vermist, of als u getuige bent geweest van een incident waarbij een bekende persoon is betrokken, enz. In dit geval krijgt u gratis een persoonsnummer en helpt u het zelfs in korte tijd te vinden.

Aanbevolen: