Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In St. Petersburg

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In St. Petersburg
Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In St. Petersburg

Video: Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In St. Petersburg

Video: Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In St. Petersburg
Video: Peterhof Palace in Rusland | St Petersburg 2017 (Vlog 5) 2024, April
Anonim

Om een persoon op telefoonnummer in Sint-Petersburg te vinden, kunt u gebruikmaken van de mogelijkheden van verschillende elektronische telefoongidsen en speciale internetsites, of uw toevlucht nemen tot offline methoden.

Hoe vind je een adres op telefoonnummer in St. Petersburg
Hoe vind je een adres op telefoonnummer in St. Petersburg

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon;
  • - contact opnemen met de politie;
  • - een representatief kantoor van een mobiele operator.

instructies:

Stap 1

Download op internet en installeer op uw computer een van de elektronische telefoongidsen. Het DoubleGis-systeem is een goed voorbeeld van dergelijke programma's. Het geeft uitgebreide informatie over alle grote steden in Rusland en daarnaast bevat het gegevens uit de landen Italië en Kazachstan. Het programma "DublGis" biedt ook de mogelijkheid om online te werken, er is een versie van de bron voor mobiele telefoons.

Stap 2

Om het programma "DublGis" of soortgelijke telefoongidsen te gaan gebruiken, selecteert u de plaats van zoeken, voert u het telefoonnummer in dat u kent in de speciale velden van de broninterface en klikt u op de knop "Zoeken". Het programmavenster bevat een kaart waarop de gewenste plaats met het exacte adres wordt gemarkeerd (als de bijbehorende informatie in de database van deze versie staat).

Stap 3

Ga naar de telpoisk-website van de telefoongids van St. Petersburg. Voer het telefoonnummer van de gezochte persoon in de voorgestelde velden in en klik op "Zoeken". Als deze database de informatie bevat die u nodig heeft, verschijnt deze binnen enkele seconden op uw scherm.

Stap 4

Bel het nummer van de Unified Information Service op het grondgebied van Rusland - 09 of 090 als u belt vanaf een mobiele telefoon.

Stap 5

Open de website van de telefoongids van St. Petersburg "nomer.org". Voer in het voorgestelde veld het telefoonnummer in waarop u zoekt, klik op de knop "Zoeken".

Stap 6

Neem contact op met de politie als de persoon die u zoekt de wet heeft overtreden. De autoriteiten hebben meer bevoegdheden en de kans bestaat dat ze snel de persoon vinden die u zoekt.

Stap 7

Als u zoekt op een mobiel telefoonnummer, neem dan contact op met de vertegenwoordiger van de relevante mobiele operator om te vragen hoe u de informatie kunt vinden die u nodig hebt. Houd er rekening mee dat de momenteel wijdverbreide mobiele services "Locator" en "Spy" alleen informatie verstrekken over de geschatte locatie van een persoon in een specifieke periode en met zijn toestemming.

Aanbevolen: