Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In Kiev

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In Kiev
Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In Kiev

Video: Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In Kiev

Video: Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In Kiev
Video: Цены завышены.Как переехать в Киев? Метро на Виноградарь Старый и новый районы. Ukraine {eng subs} 2024, April
Anonim

U kunt het adres van een abonnee of organisatie op telefoonnummer in Kiev op verschillende manieren vinden - zowel via internetdiensten als zonder. Welke effectiever is, hangt af van veel begeleidende factoren.

Hoe vind je een adres op telefoonnummer in Kiev
Hoe vind je een adres op telefoonnummer in Kiev

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - assistentie van de medewerkers van het communicatiebureau van de operator van de gezochte abonnee;
  • - politie hulp

instructies:

Stap 1

Ga naar een van de vele telefoongidssites in Kiev. Voer in de velden van de zoekinterface van de geselecteerde bron het telefoonnummer en andere gegevens in die u bekend zijn. Klik op de knop Zoeken. Het programma zoekt snel volgens de parameters die u hebt opgegeven en, als de nodige informatie wordt gevonden, geeft het u het adres dat u zoekt.

Stap 2

Kies een van de informatieservicenummers van Kiev - "09" of "+38 (044) 990-91-11". Met nummer "009" wordt een betaald certificaat uitgegeven voor onvolledige aantallen Kiev-abonnees.

Stap 3

Download op internet en installeer op uw computer de elektronische telefoongids van Kiev, nadat u deze eerder op virussen heeft gescand. Voer dit programma uit en voer het telefoonnummer in dat u kent in de instellingen. Geef het type zoekopdracht op en klik op de knop "Zoeken". Na een paar seconden verschijnt het zoekresultaat voor je. Als de databases van deze directory niet het adres bevatten dat u nodig hebt, zoek en installeer dan een ander soortgelijk programma.

Stap 4

Als u een adres zoekt via een mobiel telefoonnummer, gebruik dan de diensten die worden aangeboden door mobiele operators zoals "locator", "spion", enz. Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat ze u zullen helpen het exacte adres van een persoon te vinden, maar u kunt zijn geschatte locatie achterhalen (met een aanduiding ervan op de kaart).

Stap 5

Neem contact op met de manager van de salon voor mobiele communicatie van de operator die eigenaar is van dit telefoonnummer (als er een vertegenwoordigingskantoor in uw stad is) met het verzoek om u te helpen erachter te komen hoe u het adres van deze abonnee kunt vinden.

Stap 6

Als een persoon de wet heeft overtreden en u voert daarbij zijn huiszoeking uit, neem dan contact op met de politie met het verzoek u te helpen bij uw huiszoeking. De bevoegdheden van wetshandhavingsinstanties stellen hen in staat om dergelijke informatie gemakkelijk te verkrijgen op een officieel verzoek aan bedrijven die communicatiediensten leveren.

Aanbevolen: