Een Mobiele Telefoon Vinden Mobile

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Vinden Mobile
Een Mobiele Telefoon Vinden Mobile

Video: Een Mobiele Telefoon Vinden Mobile

Video: Een Mobiele Telefoon Vinden Mobile
Video: Mobiel bellen in 1998 door Frans Bromet 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon is een relatief nieuwe technologie, maar is zeer stevig ingeburgerd in het dagelijks leven van een persoon. Nu verlaten maar weinig mensen het huis zonder hem, zelfs niet voor twee minuten, wat kunnen we zeggen over lange reizen. Door zijn kleine formaat gaat het echter vaak verloren. Een paar tips helpen je om je telefoon te vinden.

Een mobiele telefoon vinden mobile
Een mobiele telefoon vinden mobile

instructies:

Stap 1

Als u zeker weet dat de telefoon is ingeschakeld, belt u deze vanaf een vaste lijn of een andere mobiele telefoon. Aan het geluid is gemakkelijk te zien waar het is.

Stap 2

Als de telefoon is uitgeschakeld, niet beschikbaar of op stil staat en er is geen signaal, begin dan handmatig met zoeken. Kijk eerst op de plekken waar je normaal gesproken je telefoon neerzet: planken, lades, tassen, rugzakken. Haal alles eruit, controleer de voering en de ruimte eromheen en leg alle items om de beurt terug.

Stap 3

Controleer alle zakken, vooral de items die je naar de was stuurt. Vergeet ook de voering niet.

Stap 4

Ga naar plekken waar je je telefoon zelden achterlaat. Evenzo, haal alles uit een la of plank, controleer het van binnen en van buiten en leg dan één item tegelijk terug. Doe dan precies hetzelfde waar de telefoon op geen enkele manier zou kunnen zijn.

Aanbevolen: