Hoe Maak Je Van Jezelf Een Kort Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Van Jezelf Een Kort Nummer
Hoe Maak Je Van Jezelf Een Kort Nummer

Video: Hoe Maak Je Van Jezelf Een Kort Nummer

Video: Hoe Maak Je Van Jezelf Een Kort Nummer
Video: Hoe maak je jezelf gelukkig? | VERDRIET 2024, Mei
Anonim

Korte nummers worden gebruikt voor het houden van promoties, het aanbieden van verschillende soorten diensten via een mobiele telefoon. Voor het versturen van betaalde sms'jes worden in de regel viercijferige nummers gebruikt. De exploitant ontvangt de betaling, maar een deel gaat naar de organisator van de actie. Een ander gebruik van een kort nummer is om klanten van buitenaf te bedienen, bijvoorbeeld grote banken voor het organiseren van mobiel bankieren.

Hoe maak je van jezelf een kort nummer
Hoe maak je van jezelf een kort nummer

Het is nodig

Telefoon, internettoegang

instructies:

Stap 1

Bel uw mobiele provider en informeer naar de mogelijkheid om het nummer te wijzigen in een korter nummer. In de regel wordt een dergelijke dienst niet aan particulieren verleend, daarom is het noodzakelijk om informatie over de organisatie of rechtspersoon te verstrekken. Particulieren kunnen alleen een stadsnummer krijgen, waarvoor het nodig is om over te stappen op contractdienst en maandelijks voor deze dienst te betalen.

Stap 2

U kunt een kort nummer kopen bij speciale aannemersbedrijven - rechtstreekse mobiele operators verstrekken zelden dergelijke nummers aan iedereen.

Stap 3

Afhankelijk van het type activiteit dat u met een verkort nummer wilt organiseren, heeft u mogelijk een licentie nodig, waarover de operator u zal vertellen.

Stap 4

Voor het verkrijgen van een verkort nummer dient u alle door de contractant gevraagde documenten te verstrekken.

Stap 5

Teken een contract voor service en kamerverhuur. Het moet de kosten voor het verkrijgen van een nummer aangeven en het bedrag dat u wordt afgetrokken voor het organiseren van de actie, omdat de vaste activa naar de rekening van de exploitant gaan.

Aanbevolen: