Hoe Maak Je Een Printer?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Printer?
Hoe Maak Je Een Printer?

Video: Hoe Maak Je Een Printer?

Video: Hoe Maak Je Een Printer?
Video: ✔ Minecraft: How to make a Working Printer 2024, Maart
Anonim

Het installeren, configureren en oplossen van problemen met een printer duurt meestal lang en vereist vaardigheden in het werken met kantoorapparatuur. Als u desondanks besluit het zelf te doen, is het handig om u vertrouwd te maken met de instructies voor uw printer of MFP-model.

Hoe maak je een printer?
Hoe maak je een printer?

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om de printer te installeren, zoekt u naar de software op basis van uw productmodel en de versie van het besturingssysteem van uw computer. Sluit de printer aan op uw computer en op een voedingsbron en plaats de schijf vervolgens in het station. Open het configuratiescherm van uw computer en ga naar het menu "Hardware setup wizard".

Stap 2

Zoek en zoek in de lijst met opties die verschijnt het afdrukapparaat dat op uw computer is aangesloten. Klik op de knop "Volgende" en specificeer de locatie van het printerstuurprogramma - uw diskettestation of, als de software op uw harde schijf staat, het pad naar deze map. U kunt ook verbinding maken met internet en het programma selecteert automatisch het apparaatstuurprogramma.

Stap 3

Selecteer een van de opties, volg het installatieproces en bevestig zo nodig de vervanging van bestanden. Start uw computer opnieuw op, ga naar het menu Apparaten op het bedieningspaneel en maak van uw printer het standaard afdrukapparaat in het huidige besturingssysteem.

Stap 4

Als u problemen met een printer of multifunctionele printer wilt oplossen, bepaalt u de oorzaak van het probleem, downloadt u het demontageschema voor uw apparaatmodel op internet en lost u het probleem op. Dit thuis doen wordt niet aanbevolen als u niet over bepaalde vaardigheden beschikt om met apparatuur te werken.

Stap 5

Houd in dit geval rekening met de specifieke kenmerken van uw printermodel. U kunt het apparaat het beste naar een servicecentrum brengen of een specialist thuis bellen. Als uw printer nog steeds onder de garantie valt, breng hem dan terug naar de winkel voor toekomstige reparatie, vervanging van het apparaat of terugbetaling.

Stap 6

Om een netwerkprinter in te stellen, installeert u de software erop en zorgt u voor een LAN-verbinding tussen de computers. Maak vanuit het menu Apparaten op het bedieningspaneel op de hostcomputer de printer of MFP de netwerkprinter en maak vervolgens op de andere computers op afstand verbinding met dit apparaat met dezelfde software. Wanneer u vervolgens documenten verzendt om af te drukken, selecteert u het apparaat in de lijst met beschikbare.

Aanbevolen: