Toner Vervangen

Inhoudsopgave:

Toner Vervangen
Toner Vervangen

Video: Toner Vervangen

Video: Toner Vervangen
Video: HP - Toner vervangen (HP LaserJet P1005) 2024, April
Anonim

Er komt een moment dat een kleurenlaserprinter geen toner meer heeft, maar dit kan snel worden verholpen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de cartridge met de toner opnieuw te installeren. Deze bewerking duurt enkele minuten.

Toner vervangen
Toner vervangen

Het is nodig

  • - Laser Printer;
  • - een nieuwe tonercartridge.

instructies:

Stap 1

Open de klep van uw printer en verwijder de drumeenheid met de tonercartridge uit de MFP. Trek de vergrendelingshendel naar beneden en verwijder de tonercartridge uit de drumeenheid. Plaats de drumeenheid op een stuk papier of een doek om te voorkomen dat er toner op het tafeloppervlak wordt gemorst. Wees bij het vervangen van een tonercartridge voorzichtig als deze op uw kleding of handen komt en was deze onmiddellijk af met koud water. Plaats de gebruikte patroon in een aluminium zak en voer deze af volgens de plaatselijke voorschriften.

Stap 2

Pak de tonercartridge uit die u zojuist hebt gekocht. Dit moet worden gedaan voordat u het in de printer installeert. Nadat u de tonercartridge hebt uitgepakt, begint deze uit te drogen. Houd de cartridge met beide handen horizontaal vast en schud deze voorzichtig vijf tot zes keer heen en weer om de toner binnenin gelijkmatig te verdelen.

Stap 3

Plaats de nieuwe tonercartridge stevig in de drumeenheid totdat deze op zijn plaats klikt. Indien correct geïnstalleerd, ziet u een automatisch spannen van de vergrendelingshendel.

Stap 4

Reinig de primaire corona in de drumeenheid door het blauwe lipje een paar keer voorzichtig naar rechts en links te schuiven. Zet de voet terug op zijn plaats voordat u de drumeenheid in de printer installeert. Installeer de drumeenheid met een nieuwe tonercartridge in uw machine, sluit het deksel.

Stap 5

Gebruik geen spuitbussen of brandbare stoffen om de buiten- en binnenkant van de machine schoon te maken. Dit kan elektrische schokken of brand veroorzaken.

Stap 6

Sommige delen van de binnenkant van de printer blijven direct na gebruik van de MFP behoorlijk heet. Pas op dat u niets met uw blote handen aanraakt.

Aanbevolen: