Hoe Plasma Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Plasma Te Installeren?
Hoe Plasma Te Installeren?

Video: Hoe Plasma Te Installeren?

Video: Hoe Plasma Te Installeren?
Video: How To Install KDE Plasma Desktop In Ubuntu 18.04 2024, Maart
Anonim

Plasma- en lcd-tv's worden steeds populairder. Klanten worden aangetrokken door het slanke ontwerp, de geavanceerde functies en de verbeterde beeldkwaliteit.

Hoe plasma te installeren?
Hoe plasma te installeren?

Noodzakelijk

  • - Wandmontageset;
  • - schroevendraaier;
  • - assistent.

instructies:

Stap 1

Kies een plaats om de tv te installeren. Het is belangrijk dat u een stopcontact en kabelaansluiting in de buurt heeft. Bovendien zijn lage luchtvochtigheid en gebrek aan direct zonlicht vereist. Houd ook rekening met de kijkhoek bij het installeren van het plasma, zodat gasten en familieleden het scherm vanaf verschillende locaties kunnen bekijken.

Stap 2

Installeer uw televisie. Gebruik hiervoor een standaard (meegeleverd met uw tv) of een wandmontageset (meestal apart verkrijgbaar). Volg de instructies van de fabrikant om de standaard te installeren. De meeste zijn gemakkelijk aan de onderkant of achterkant van de tv te bevestigen en er is geen gereedschap nodig. Plaats de tv op een dressoir, tafel of plank.

Stap 3

Je kunt de tv ook aan de muur bevestigen. Wandmontagekits worden geleverd met de benodigde schroeven en bevestigingsmateriaal. Nadat u de houder tegen de muur hebt geplaatst, markeert u de gaten voor de gaten met een potlood. Boor gaten in elke gemarkeerde locatie met behulp van de boormaat die wordt aanbevolen in de montage-instructies van de kit. Bevestig vervolgens de houder aan de muur en steek de bouten in de geboorde gaten. Gebruik een schroevendraaier om ze vast te draaien.

Stap 4

Sluit externe apparaatkabels aan op de tv met behulp van kleurenschema's en typen. Steek bijvoorbeeld de A/V-kabels in de daarvoor bestemde A/V-aansluitingen op uw tv. Sluit de HDMI-kabel aan op de HDMI-sleuf en de coaxkabel op de coaxiale poort. Sluit vervolgens de stroom van de tv en externe apparaten aan, steek ze in een stopcontact.

Stap 5

Stel uw plasma-tv in. Om dit te doen, zet u het aan en selecteert u de knop "Menu" of "Installeren". Bekijk elke optie en pas deze aan uw voorkeur aan. Zorg ervoor dat u opties zoals helderheid, contrast, kleur, afbeeldingsgrootte, tijd, datum en invoerbron aanpast.

Stap 6

Controleer of alle apparaten die op de tv zijn aangesloten correct zijn geïnstalleerd. Zorg er ook voor dat alle kabel-tv, schotelantenne of antennekanalen beschikbaar zijn.

Aanbevolen: