Een Kopieerapparaat Installeren

Inhoudsopgave:

Een Kopieerapparaat Installeren
Een Kopieerapparaat Installeren

Video: Een Kopieerapparaat Installeren

Video: Een Kopieerapparaat Installeren
Video: How To Install Sharp Copier AR 6020,AR 6023D,AR 6023N (New Full Version) 2024, Mei
Anonim

Het lijkt erop, welke problemen kunnen zich voordoen bij het installeren van een gewoon kopieerapparaat in een kantoor? Dit is tenslotte geen printer die een verbinding met een computer vereist, zoeken naar stuurprogramma's en instellingen. Maar ook bij het installeren van een kopieerapparaat moet u zich aan een aantal specifieke regels houden.

Een kopieerapparaat installeren
Een kopieerapparaat installeren

instructies:

Stap 1

Kies een locatie uit de buurt van direct zonlicht om het kopieerapparaat te installeren. Het moet ook uit de buurt van kamerplanten zijn, zodat er geen water op het apparaat komt bij het water geven.

Stap 2

Installeer het kopieerapparaat op een aparte tafel, zodat trillingen die tijdens het gebruik ontstaan, niet worden doorgegeven aan systeemeenheden en servers in de buurt. Trillingen zijn schadelijk voor harde schijven. De tafel moet ook sterk zijn om deze trillingen te weerstaan, en het tafelblad moet strikt horizontaal en niet glad zijn.

Stap 3

Zorg ervoor dat de machine niet op een plaats staat waar constant kantoorpersoneel is. Het stoot ozon uit tijdens bedrijf, dus het is noodzakelijk dat werknemers het alleen benaderen voor de tijd die nodig is om het te gebruiken, en dan weg te gaan naar een veilige afstand.

Stap 4

Als je veel en langdurig gebruik van het kopieerapparaat verwacht, zet er dan een stoel of stoel naast, want ook langdurig staand werken is niet ongevaarlijk. Controleer regelmatig de kwaliteit van het ozonfilter in het apparaat met behulp van speciale ozonanalysatoren (deze zijn duur, maar worden door gespecialiseerde bedrijven te huur aangeboden).

Stap 5

Als de machine van hoge kwaliteit is, moet u deze beschermen tegen onbevoegd inschakelen om te voorkomen dat deze wordt gebruikt voor het vervalsen van documenten en bankbiljetten. Houd een strikte administratie bij van de kopieën die ermee zijn gemaakt.

Stap 6

Plaats het kopieerapparaat zo dat alle kleppen kunnen worden geopend zonder het te verplaatsen. Als het een beweegbare bovenklep heeft, zorg er dan voor dat omringende objecten en muren de beweging niet belemmeren.

Stap 7

Sluit het apparaat alleen aan op een goed geaard stopcontact dat geschikt is voor het stroomverbruik. Dezelfde eis geldt voor verlengsnoeren. De totale belasting van het verlengsnoer mag niet groter zijn dan waarvoor het is ontworpen.

Stap 8

Plaats zeker een bordje op de plaats waar het kopieerapparaat geïnstalleerd is, en spoor de medewerkers aan om niet te vergeten de originelen eruit te halen na het kopiëren.

Aanbevolen: