Hoe Opera Mini Op Samsung Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Opera Mini Op Samsung Te Installeren
Hoe Opera Mini Op Samsung Te Installeren

Video: Hoe Opera Mini Op Samsung Te Installeren

Video: Hoe Opera Mini Op Samsung Te Installeren
Video: How To Install Opera Browser On Android Samsung Galaxy SmartPhone 2024, Mei
Anonim

Opera Mini is een snelle en compacte WEB-browser die internettoegang biedt vanaf een mobiele telefoon. Met deze browser krijg je toegang tot WEB-sites, e-mail en ander entertainment.

Hoe opera mini op Samsung te installeren
Hoe opera mini op Samsung te installeren

instructies:

Stap 1

Als je Opera Mini op Samsung wilt installeren, zorg er dan eerst voor dat de telefoon een browser heeft die internettoegang biedt. Telefoons zijn verbonden met het netwerk dankzij speciale toegangspunten. Bijna elke moderne telefoon wordt verkocht met een al geconfigureerd toegangspunt, wat betekent dat er geen probleem zou moeten zijn met het installeren van de mini-opera. De telefoon moet ook wap- en Java-ondersteuning hebben geactiveerd.

Stap 2

Pak je telefoon en typ "mini.opera.com" in de adresbalk van je browser.

Stap 3

Zie je een venster waarin je je telefoonmodel of zijn analoog kunt zien? In overeenstemming met uw model of het equivalent daarvan, downloadt u de Opera mini Java MIDlet.

Houd er rekening mee dat het downloaden van het programma van de officiële site impliceert dat de browser in het Engels zal zijn, hoewel er nu veel vertalingen in onze moedertaal zijn.

Stap 4

Dan volg je gewoon de instructies die op je display verschijnen en installeer je de browser. Na het voltooien van het installatieproces, start u het programma zelf via het menu van uw Samsung. Dat is alles, zoals u kunt zien, alles is vrij eenvoudig!

Aanbevolen: