Een Afdruk Van Gesprekken Maken

Inhoudsopgave:

Een Afdruk Van Gesprekken Maken
Een Afdruk Van Gesprekken Maken
Anonim

Bellen afdrukken is zonder twijfel een handige service. Maar geen van de Russische telecomoperators biedt het aan, dit wordt aangegeven op de officiële sites. Het maximale dat ze u kunnen bieden, is de detaillering van uw persoonlijke account. Met zijn hulp kunt u het tijdstip van oproepen, inkomende en uitgaande nummers en nog veel meer achterhalen.

Een afdruk van gesprekken maken
Een afdruk van gesprekken maken

instructies:

Stap 1

Deze service kan door Megafon-abonnees worden geactiveerd met behulp van het Service-Guide zelfbedieningssysteem, dat zich op de website van het bedrijf bevindt. Daarnaast kunt u te allen tijde contact opnemen met het bedrijfsbureau of de communicatiesalon voor ondersteuning. En vergeet niet dat de operator geen aanvragen voor het afdrukken van oproepen accepteert. Het enige dat mogelijk is, is het tijdstip van ontvangst van sms- en mms-berichten, inkomende / uitgaande oproepen te achterhalen.

Stap 2

De telecomoperator "Beeline" is geen uitzondering; in plaats van oproepen af te drukken, kan hij alleen een dienst leveren met de naam "Bill Detailing". Hiermee kunt u niet alleen de datum van oproepen achterhalen, maar ook de duur, het type (of het nu een stadsoproep, een mobiel of een serviceoproep is), de kosten van onderhandelingen, verzonden berichten, gegevens over de uitgevoerde GPRS-sessies. Voor gebruikers van het postpaid-systeem is het verkrijgen van details beschikbaar via de officiële website van de operator of door een schriftelijke aanvraag te sturen per fax (495) 974-5996. U kunt een brief schrijven naar de e-mail [email protected]. Afhankelijk van uw tariefplan wordt 30 tot 60 roebel van de rekening afgeschreven. Klanten van het prepaid systeem kunnen ook terecht op de website, ga naar een van de Beeline communicatiesalons. Bij persoonlijke aanmelding dient de abonnee in het bezit te zijn van een paspoort en een overeenkomst voor het verlenen van communicatiediensten. De verbindingskosten bedragen 0-60 roebel

Stap 3

In MTS kunt u met detaillering alleen informatie ontvangen over die acties die de afgelopen drie dagen zijn uitgevoerd vanaf de mobiele telefoon van de abonnee. Om de dienst te activeren, kiest u het USSD-commando * 111 * 551 # of stuurt u een sms met de tekst 551 tot 1771. Daarnaast kunt u de "Mobile Portal" gebruiken. Om de dienst rechtstreeks te gebruiken en de nodige informatie te krijgen, belt u 556 en stuurt u het naar hetzelfde korte nummer 1771.

Aanbevolen: