Hoe Het Nummer Van De Beller Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer Van De Beller Te Achterhalen?
Hoe Het Nummer Van De Beller Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer Van De Beller Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer Van De Beller Te Achterhalen?
Video: How to find unknown number details | Unknown Number 2024, Mei
Anonim

Om ervoor te zorgen dat de abonnee weet wie er belt zonder de telefoon op te nemen, wordt de zogenaamde automatische nummerherkenning (ANI) gebruikt. Het kan een gespecialiseerd technisch apparaat zijn of een dienst geleverd door een operator.

Hoe het nummer van de beller te achterhalen?
Hoe het nummer van de beller te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Gebruik de identificatiecode van de oude standaard om het nummer van de bellende abonnee te bepalen bij gebruik van een vaste telefoon die is aangesloten op een oude PBX. Zorg ervoor dat de apparatuur voor nummerherkenning op een dergelijke PBX is geïnstalleerd. Wees niet bang voor apparaten die netstroom nodig hebben, aangezien hun stroomverbruik de afgelopen jaren sterk is verminderd en voedingen niet langer oververhit raken.

Stap 2

Als u wilt dat de identifier de cijfers van een bepaald nummer in een stem uitspreekt, gebruikt u een huishoudelijk apparaat zonder radiobuis. Het kan parallel worden aangesloten op een bestaand apparaat met een radio-handset, maar als het ook de functie voor nummerherkenning heeft, zet het dan uit.

Stap 3

Onthoud dat de identifier van de oude standaard automatisch de telefoon opneemt na twee of drie keer overgaan, en dan alleen piepjes emuleert voor de beller en voor jou belt. Tegelijkertijd begint het geld van de rekening van de beller te worden afgeschreven nadat de telefoon de hoorn opneemt, en niet jij, en parallelle telefoons stoppen vanaf dit moment met rinkelen.

Stap 4

Hoewel de beller-ID van het oude model onmiddellijk na de verbinding begint te werken, moet u hem van tevoren waarschuwen dat u een kwalificatie heeft en een klein abonnementsgeld gaan betalen om juridische vervolging door de operator te voorkomen.

Stap 5

Als u gebruik maakt van de diensten van een moderne PBX die toonkiezen in de DTMF-standaard ondersteunt, werkt de klassieke nummerweergave niet. Een dergelijk station zendt informatie over het nummer van de bellende abonnee ook in de DTMF-standaard, maar pas nadat het abonnementsgeld voor deze dienst begint te betalen. Koop een identificatie voor de juiste standaard. Het wordt ondersteund door veel apparaten die zijn uitgerust met radiobuizen, evenals nieuwe modellen van identifiers voor thuisspreken. Het apparaat van deze standaard, dat correct is geconfigureerd, voert geen vroege ophaling uit.

Stap 6

Voer geen extra handelingen uit om de nummerherkenningsservice op een mobiele telefoon te gebruiken. Het is verkrijgbaar bij de meeste operators en is meestal gratis. Maar als de bellende abonnee AntiAON gebruikt, wordt zijn nummer niet bepaald. Om AntiAon te omzeilen, bieden operators een andere service aan, die daarentegen erg duur is. Maar zelfs zij garandeert niet in alle gevallen de definitie van verborgen nummers.

Stap 7

Als u tevreden bent met de definitie van verborgen nummers die niet in realtime zijn, neem dan contact op met het kantoor van de telefoniste voor een gedetailleerd oproeprapport. Het verkrijgen van zo'n document is, hoewel betaald, veel goedkoper dan het abonnementsgeld voor een dienst waarmee je AntiAON kunt omzeilen.

Aanbevolen: