Hoe Het Geheime Nummer Van De Beller Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geheime Nummer Van De Beller Te Achterhalen?
Hoe Het Geheime Nummer Van De Beller Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Geheime Nummer Van De Beller Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Geheime Nummer Van De Beller Te Achterhalen?
Video: Hackers kunnen je 06-nummer kapen: zo werkt sim-swapping - RTL NIEUWS 2024, April
Anonim

Als ze u hebben gebeld, maar het nummer is niet geïdentificeerd, betekent dit dat de oproep is verzonden vanaf het zogenaamde geheime nummer. Bijna elk mobiel bedrijf biedt deze service aan. Is er een manier om erachter te komen wie u heeft gebeld?

Hoe het geheime nummer van de beller te achterhalen?
Hoe het geheime nummer van de beller te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Als je je zorgen maakt over pestende telefoontjes met bedreigingen, obscene informatie of gewoon eindeloze telefoontjes 's nachts, heb je het volste recht om contact op te nemen met de politie. Telefonische terrorisme is een misdrijf, dus wetshandhavers zullen een afdruk maken van inkomende oproepen van het mobiele bedrijf en de pestkop snel identificeren. Het bedrijf is verplicht om volledige informatie hierover te verstrekken, dus het zal niet moeilijk zijn om het te vinden en uw probleem zal snel worden opgelost.

Stap 2

Als je het gevoel hebt dat je vrienden je voor de gek houden, of als er romantische gevoelens bij betrokken zijn, probeer dan zelf de identiteit van de anonieme persoon te achterhalen. Neem contact op met uw mobiele bedrijf en ontdek wie uw nummer heeft gebeld. In sommige gevallen ziet u op de afdruk van inkomende oproepen echter gewoon het opschrift "het nummer is geclassificeerd", aangezien een abonnee die de wet niet overtreedt, het recht heeft om zijn gegevens te verbergen.

Stap 3

U kunt nummers niet classificeren door sms te sturen. Als een anonieme persoon daarom een gesprek met u probeert aan te knopen, leid hem dan om u een bericht te schrijven. Zeg bijvoorbeeld dat u in een vergadering of lezing zit, dat u slechthorend bent, of verzin een ander excuus voor de beller om zich voor te doen.

Stap 4

Als u een simkaart van de operator "Megafon" gebruikt, gebruikt u de volgende optie: stel de optie "Wie heeft gebeld" in en zodra u een geheime oproep ontvangt, drukt u op de knop voor het annuleren van oproepen. Er wordt een sms naar uw telefoon gestuurd met het nummer van de laatste inkomende oproep. Als laatste redmiddel kun je de irritante anonieme persoon vragen het megafoonnummer te bellen, waarbij je even iemands simkaart neemt.

Stap 5

Bestel een service genaamd call detailing bij uw mobiele provider. Bij sommige operators kan dit via internet of sms-berichten, en in sommige gevallen moet u rechtstreeks naar kantoor. Nadat de service is verleend, wordt er een sms naar uw telefoon verzonden met de laatste inkomende nummers.

Aanbevolen: