Karaoke Instellen

Inhoudsopgave:

Karaoke Instellen
Karaoke Instellen

Video: Karaoke Instellen

Video: Karaoke Instellen
Video: КАРАОКЕ ДОМА ( 3 варианта) 2024, Mei
Anonim

Karaoke is een vrij nieuw soort entertainment. Het is echter erg populair onder jongeren en ouderen, en zelfs onder kinderen. Karaoke kwam in de jaren 70 van de vorige eeuw vanuit Japan naar ons en is een favoriet attribuut geworden van alle feestdagen en feesten.

Karaoke instellen
Karaoke instellen

instructies:

Stap 1

Om thuis karaoke te zingen, heb je niet veel apparatuur nodig. Het is voldoende om een computer met een specifiek programma en een microfoon te hebben. En zorg ervoor dat je een set karaoke-schijven hebt met melodie en ondertitels.

Het eenvoudigste en meest populaire gratis karaokeprogramma van vandaag is KaraFun. Het werkt met MIDI, LRC, MP3, OGG, MID, KFN, CDG, KAR KOK-bestanden. Met het programma kun je niet alleen de liedjes zingen die je leuk vindt, maar ook de toon van de melodie, het ritme, het volume en het microfoonniveau veranderen. Het nadeel van het programma is dat het niet gerussificeerd is. Het programma accepteert het Cyrillische alfabet niet, de teksten worden weergegeven in hiërogliefen.

Stap 2

Download de gratis versie van het programma van internet vanaf de site met dezelfde naam. Klik op het downloadpictogram in het geopende venster en download het naar uw computer. Download ook gratis karaoke-versies van de nummers die je nodig hebt (in *. Midden-formaat).

Stap 3

Eerst moet je het programma russificeren. Download een speciaal lettertype met Cyrillisch in 1251-codering door op de link Font BK1251N. TTF te klikken, in het geopende Dateidownload-venster klikt u op Speichern.

Selecteer de Ordner-map om het bestand op te slaan, klik op Speichern, klik vervolgens in het nieuwe Download bendet-venster op Ordner öffnen, en in de Ordner-map die verschijnt, zoek het BK1251N. TTF-bestand en kopieer het Kopieren.

Stap 4

Installeer het lettertype op uw computer, de Start-knop, dan Systemsteuerung, zoek Schriftarten, dubbelklik erop, klik met de rechtermuisknop ergens in het geopende venster en selecteer Einfügen.

Open het KaraFun programma, selecteer Optionen bovenaan het programma, het Optionen / General venster zal openen. Vink de vakjes kfn, kpl, kar, mid aan.

Stap 5

Ga naar de Trainingsmodus-kaart en vink Karaokewiedergabe im Trainingsmodus starten aan

Selecteer vervolgens tegenover Fontauswahl het lettertype ER Kurier 1251 en klik op OK. Sluit het programma.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op een van de links naar het Karaoke-programma en selecteer Ziel speichern unter, maak een nieuwe map waarin u karaoke-bestanden opneemt en klik op Speichern en vervolgens op Downloadendet en Offnen. Het programma begint het nummer af te spelen en toont ondertitels, die samen met de melodie veranderen.

Aanbevolen: