Hoe Letters Te Ontcijferen?

Inhoudsopgave:

Hoe Letters Te Ontcijferen?
Hoe Letters Te Ontcijferen?

Video: Hoe Letters Te Ontcijferen?

Video: Hoe Letters Te Ontcijferen?
Video: Sommatieteken 2024, Mei
Anonim

Veel fabrikanten van huishoudelijke apparaten voegen ook alfanumerieke codes toe aan hun modelnamen. Niet iedereen begrijpt de letteraanduidingen van blenders die door Braun zijn vervaardigd, maar dat lijkt alleen zo op het eerste gezicht.

Hoe letters te ontcijferen?
Hoe letters te ontcijferen?

instructies:

Stap 1

Als de modelnaam de letter "M" bevat, betekent dit dat de blender een metalen poot heeft, maar als in de modellen uit de 7-serie de letter "M" de tweede is, dan is de poot van plastic.

Stap 2

De twee letters "FP" geven aan dat de blender wordt geleverd met een hakmolenkom van 1500 ml. In de regel is deze decodering van de lettercode "FP" van toepassing op de modellen uit de 6-serie.

Stap 3

In modellen uit de 5, 6 en 7 serie betekent de lettercode "BC" de aanwezigheid van een hakmolenhulpstuk van 1000 ml. Dit opzetstuk is ook geschikt voor serie 1 modellen.

Stap 4

De "CA"-code verschijnt in de namen van de modellen die worden geleverd met een hakmolenkom van 500 ml. De schaal kan van kleur verschillen. In de 730 is het bijvoorbeeld zwart.

Stap 5

Modellen met de lettercode "HC" zijn uitgerust met een 350 ml maalhulpstuk. Dit opzetstuk kan gebruikt worden met blenders 1, 3, 5 en 7 series.

Stap 6

Als de naam de lettercode "V" bevat, betekent dit dat het blendermodel een vacuümsysteem heeft: een pomp en vacuümcontainers in een hoeveelheid van 2 stuks.

Stap 7

De letters "VP" staan voor een vacuümpomp, die wordt gebruikt in sommige modellen blenders met containers CT900, CT3100.

Stap 8

De lettercode "ST" geeft aan dat er een plastic container bij de blender wordt geleverd.

Stap 9

De code "FS" staat voor Fresh-systeem en betekent een vacuümpomp compleet met twee plastic containers (geen blender).

Aanbevolen: