Voordelige Analogen Van Samsung Galaxy S2 Met Twee Simkaarten

Inhoudsopgave:

Voordelige Analogen Van Samsung Galaxy S2 Met Twee Simkaarten
Voordelige Analogen Van Samsung Galaxy S2 Met Twee Simkaarten

Video: Voordelige Analogen Van Samsung Galaxy S2 Met Twee Simkaarten

Video: Voordelige Analogen Van Samsung Galaxy S2 Met Twee Simkaarten
Video: Galaxy S2: How to Insert Nano SIM / Full SIM Card 2024, April
Anonim

De Samsung Galaxy S2 smartphone is een gerenommeerd model en heeft een eigen dankbaar leger van fans voor zijn goede technische eigenschappen en de aanwezigheid van twee simkaarten. Maar hij is niet alleen. Er zijn behoorlijk degelijke modellen met vergelijkbare voordelen op de markt voor mobiele apparaten verschenen.

Smartphones van Samsung hebben tegenwoordig veel waardige concurrenten
Smartphones van Samsung hebben tegenwoordig veel waardige concurrenten

Model Alcatel One Touch 997D

Deze smartphone wordt aangedreven door een MediaTek MT6577 processor met twee 1000MHz cores. Dit is natuurlijk minder dan de Samsung Galaxy S2. De geheugencapaciteit van het toestel is, net als die van zijn tegenstander, 1024 MB. De camera is 8 megapixels, het scherm is hetzelfde als dat van Galaxy, namelijk 4,3 inch met een resolutie van 480x800. Uiteraard is dit geen Super Amoled, maar een gewone IPS, maar hij geeft ook 16 miljoen kleuren weer, heeft brede kijkhoeken en vervaagt niet in de zon. De smartphone heeft 2 simkaarten. 1800mAh-batterij. Opgemerkt moet worden dat dit toestel zo dicht mogelijk bij de kenmerken van de Samsung Galaxy S2 komt, maar het heeft een voordeel in prijs, dus het kost de helft van de prijs! U kunt dit model kopen voor slechts 6200 roebel.

Boost-model met hoog scherm

De kenmerken van dit toestel liggen zeer dicht bij die van zijn tegenstander, de Samsung Galaxy S2. Maar er zijn enkele verschillen. Qualcomm MSM8225 processor met twee 1400MHz cores, dat is meer dan de Galaxy S2. Het werkgeheugen is 1GB. De camera van het toestel is 8 megapixel. Het scherm met dezelfde afmetingen van 4,3 inch heeft een hogere resolutie - 540x960, IPS-technologie, 16 miljoen kleuren. Opgemerkt moet worden dat dit apparaat een onderscheidend kenmerk heeft, namelijk de capaciteit van de batterij, die 4160 mAh is. De kaarten hebben natuurlijk twee symbolen. Je kunt dit model kopen voor 8.990 roebel.

Zopo ZP200 +

Dit smartphonemodel kan niet alleen bogen op een batterijcapaciteit zoals zijn voorganger, maar onderscheidt zich in dit opzicht ook door een vrij zwakke batterij, slechts 1250 mAh. Een dergelijk offer werd door de telefoon gebracht omwille van zijn dunheid en moderne ontwerp. Het scherm is exact hetzelfde als dat van de Highscreen Boost - 4,3 inch met een resolutie van 540x960, een IPS-matrix en 16 miljoen kleuren. Deze "knappe Chinese man" wordt aangedreven door een MediaTek MT6577 dual-core processor. Het toestel heeft 1 GB RAM. De camera is 8 megapixel. De smartphone heeft 2 simkaarten. Ondersteuning voor geheugenkaarten tot 64 GB. Je kunt dit model kopen voor 6150 roebel.

Prestigio MultiPhone 4322 DUO

Deze smartphone is gebaseerd op de MediaTek MT6577T-processor. Het verschilt van de Samsung Galaxy S2 in de kleinere hoeveelheid RAM, die slechts 512 MB is. De rest van de kenmerken van dit mobiele apparaat zijn bijna identiek aan die van de tegenstander. Het scherm van het toestel is 4,3 inch met een resolutie van 480x800 en 16M kleuren. De camera is 8 megapixel. De batterij is slechts 1500 mAh. Voorzien van twee simkaarten. Je kunt deze smartphone kopen voor 7.000 roebel.

Infinity II weergeven

Deze analoog van Samsung is een redelijk stabiel gemiddelde onder in China geassembleerde smartphones op de Russische mobiele markt. Hij verliest van zijn tegenstander op twee belangrijke gronden. Het hart van dit apparaat is een gigahertz dual-coreprocessor, in plaats van 1200 MHz. Het RAM-geheugen van het toestel is ook niet bijzonder indrukwekkend, en slechts 512 MB. Het scherm is 4,3 inch, 480x800, 16 M tinten. De batterij is 1600mAh. De kosten van dit smartphonemodel bedragen ongeveer 6.000 roebel.

Aanbevolen: