Samsung Galaxy S4 Vs S5 Vs S6 Vergelijking

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S4 Vs S5 Vs S6 Vergelijking
Samsung Galaxy S4 Vs S5 Vs S6 Vergelijking

Video: Samsung Galaxy S4 Vs S5 Vs S6 Vergelijking

Video: Samsung Galaxy S4 Vs S5 Vs S6 Vergelijking
Video: Samsung Galaxy S5 VS Galaxy S4. Битва Galaxy. Честное сравнение Galaxy S5 и Galaxy S4 от FERUMM.COM 2024, Mei
Anonim

Het bekende bedrijf Samsung heeft drie modellen moderne smartphones uitgebracht: Galaxy S4, S5 en S6. En hoewel ze tot dezelfde lijn behoren, hebben deze mobiele apparaten een aantal serieuze verschillen, zowel qua technische kenmerken als extern.

Samsung Galaxy S4, S5 en S6 smartphones - overeenkomsten en verschillen
Samsung Galaxy S4, S5 en S6 smartphones - overeenkomsten en verschillen

Vergelijk Samsung Galaxy S4 vs Galaxy S5 vs Galaxy S6 modellen

Het Galaxy S4 telefoonhoesje is gemaakt van modern kunststof, 7,9 mm dik. Het display van deze smartphone is voorzien van FullHD scanning. Modellen vs Galaxy S5 vs Galaxy S6 hebben 2K-schermen. Hierdoor zijn de helderheid, helderheid en contrast van het beeld toegenomen.

De Galaxy S4-gadget heeft een Exynos 5410-chip - 4 Cortex-A15-kernen en 4 Cortex-A7-kernen. En ook een volledig low-performance GPU PowerVR.

De body van de Galaxy S5 smartphone is gemaakt van modern kunststof, 8,1 mm dik. Het model is uitgerust met een Exynos 5422-processor, dezelfde cores op hogere frequenties. En ook deze smartphone heeft nieuwe graphics uit Mali gekregen.

De behuizing van het Galaxy S6-model is gemaakt van aluminium en glas met een dikte van 6,8 mm. De smartphone ziet er geweldig uit en heeft een goede ergonomie. Het Galaxy S6-toestel is een orde van grootte hoger dan zijn tegenstanders. Hij brak letterlijk ver vooruit in termen van zijn technische kenmerken. Het was uitgerust met een gloednieuwe Exynos 7420-processor, bestaande uit 4 Cortex-A57- en 4 Cortex-A53-kernen en bijgewerkte Mali T760-graphics. Dankzij deze moderne indicatoren zijn de prestaties zeer voordelig in vergelijking met de technische gegevens van eerdere modellen. Dit maakt het aantrekkelijk genoeg voor een groot aantal gebruikers.

Het RAM-geheugen in Samsung Galaxy S6- en S5-apparaten is 2 GB en in de Galaxy S6 is dit al 3 GB.

De camera's in deze modellen zijn geweldig

Camera's hebben ook enkele veranderingen ondergaan. Terwijl de Galaxy S4 een 13-megapixelcamera heeft, heeft de Galaxy S5 een 16-megapixelcamera met een eigen ISOCELL-sensor en f/2.2-diafragma. De foto's zijn van uitstekende kwaliteit.

De Galaxy S6 heeft niet zomaar een camera, maar een ruimtecamera! Het is uitgerust met een Sony-sensor - Exmor IMX240, f / 1.9 diafragma, optische beeldstabilisatie en actieve autofocus. Vanwege dergelijke eigenschappen kunnen we gerust stellen dat deze camera op geen enkele manier inferieur is aan sommige DSLR's. De foto's zijn sappig, met schone en levendige kleuren.

Het is belangrijk op te merken dat het vergelijken van alle drie de modellen een ondankbare taak is. Aangezien de Galaxy S4- en Galaxy S5-smartphones nog steeds in hetzelfde technische bereik kunnen worden geplaatst, komt de Galaxy S6 hier absoluut niet vandaan. Deze smartphone heeft een heel ander bereik en is een orde van grootte hoger dan zijn uitstekende tegenstanders. Hij is niet alleen technisch onderlegd op een modernere manier, maar hij ziet er ook veel cooler uit dan zijn broers. Hoewel dit mogelijk een subjectieve mening is, aangezien hoeveel mensen er zijn, zijn er zoveel meningen.

Aanbevolen: