Een MTS-operator Bellen

Inhoudsopgave:

Een MTS-operator Bellen
Een MTS-operator Bellen

Video: Een MTS-operator Bellen

Video: Een MTS-operator Bellen
Video: Как разлочить мобильный телефон от иностранного оператора. 2024, April
Anonim

MTS is een van de meest bekende en wijdverbreide Russische telecommunicatiebedrijven, niet alleen in de Russische Federatie, maar ook in de GOS-landen. Momenteel biedt MTS zijn klanten een breed scala aan verschillende diensten, die iedereen kan leren kennen of verbinding kan maken door de operator te bellen.

Een MTS-operator bellen
Een MTS-operator bellen

instructies:

Stap 1

Gebruikers kunnen op verschillende manieren contact opnemen met de MTS-operator. Ten eerste door vanaf een mobiele telefoon te bellen naar het MTS-contactcenter op het korte referentienummer 0890. Zodra het nummer wordt gekozen, hoort u onmiddellijk een begroeting in de hoorn en een klein bericht van de spraakassistent, die u zal vertellen in detail wat u vervolgens moet doen.

Stap 2

Als je niet het hele spraakbericht wilt beluisteren of je hebt hier gewoon geen tijd voor, dan kun je het proces versnellen door simpelweg op de "0"-toets op het toetsenbord van je mobiele telefoon te drukken. Daarna neemt een telefoniste direct contact met u op, aan wie u al uw vragen kunt stellen.

Stap 3

Als u belt tijdens de spits, wanneer het netwerk overbelast is, is de kans klein dat u direct contact opneemt met de telefoniste. We moeten een paar minuten wachten tot iemand van het callcenter vrij is.

Stap 4

Bellen naar 0890 is gratis voor MTS-abonnees die in de Russische Federatie en Wit-Rusland wonen, evenals voor gebruikers van netwerken als UZDUNROBITA (Oezbekistan), VivaCell-MTS (Armenië) en "M" (Oekraïne).

Stap 5

Op dezelfde manier kunt u de MTS-operator bellen vanaf de stadstelefoon (thuis). Kies hiervoor het nummer in het internationale formaat: + landcode - stads- of stadscode - abonneenummer. Om een MTS-operator in de regio Moskou te bellen, ziet het nummer er als volgt uit: +7 - 495 - 7660166. In plaats van het plusteken "+" voor "7", is het ook toegestaan om twee nullen ("00") te kiezen. Deze oproep is ook gratis voor alle bovenstaande netwerken en regio's.

Stap 6

Als u de MTS-operator wilt bellen vanaf het nummer van een andere mobiele operator, moet u het nummer kiezen dat begint met de cijfers "8 800". In dit geval is dit nummer: 8-800-3330890.

Stap 7

Zoals hierboven vermeld, zijn de laatste twee aangegeven nummers alleen geldig op het grondgebied van de regio Moskou. Om het nummer van de operator "MTS" te weten te komen van de regio waar u momenteel woont, ontspant of op zakenreis bent, hoeft u alleen maar de referentiedienst van de stadsnummers "09" te bellen.

Stap 8

U kunt het nummer ook vinden door naar de officiële website van de mobiele provider te gaan. Om dit te doen, selecteert u eerst de regio die u nodig hebt, zoekt u in het menu-item "Help en service" het subitem "Contact Center" en selecteert u het, waarna een pagina verschijnt waar u de operatornummers in deze regio.

Aanbevolen: