Wat Te Doen Als Een Contact Is Geblokkeerd?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Een Contact Is Geblokkeerd?
Wat Te Doen Als Een Contact Is Geblokkeerd?

Video: Wat Te Doen Als Een Contact Is Geblokkeerd?

Video: Wat Te Doen Als Een Contact Is Geblokkeerd?
Video: How to Call Someone Who Has Blocked Your Number 2024, Mei
Anonim

VKontakte kan om verschillende redenen worden geblokkeerd: misschien is het een virus of hebben de aanvallers-spammers het geprobeerd. In ieder geval moet het herstel van de toegang met de volledige verantwoordelijkheid worden genomen.

Wat te doen als een contact is geblokkeerd?
Wat te doen als een contact is geblokkeerd?

Hoe populairder het gebruik van sociale netwerken, zoals VKontakte en Odnoklassniki, hoe frequenter fraudegevallen zijn. Een buitenstaander met bepaalde kennis kan zonder problemen de pagina van een andere gebruiker hacken. Dit gebeurt meestal vanwege de wens om er geld aan te verdienen. Het is niet zo moeilijk om weer toegang te krijgen en uw VKontakte-account te deblokkeren.

Het virus is de oorzaak

Allereerst moet u weten dat als VKontakte wordt geblokkeerd, dit wordt gedaan met behulp van een virus. Voordat u uw pagina deblokkeert, moet u het virus verwijderen en vervolgens het profiel deblokkeren. Om het virus volledig van uw computer te verwijderen, wordt aanbevolen om het AVZ-hulpprogramma of de Kaspersky Virus Removal Tool te gebruiken.

Nadat het virus van de computer is verwijderd, moet u het AVZ-hulpprogramma downloaden en uitvoeren. Wanneer het hulpprogramma wordt geopend, krijgt u een venster te zien met de titel "Systeeminstellingen herstellen". Selecteer in de voorgestelde lijst met instellingen het 13e item met de naam "Host-bestanden opschonen" en markeer het met een vinkje. Wanneer u deze fase van het herstellen van de toegang hebt doorlopen, moet u op de knop "Gemarkeerde bewerkingen uitvoeren" klikken.

Dan kunt u eenvoudig uw pagina gebruiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat een virus zich stevig op uw computer nestelt en veel noodzakelijke programma's "opeet". Deze methode om de toegang tot de VKontakte-pagina te herstellen, helpt bij het omgaan met virussen wanneer u sms moet verzenden, en in plaats van een sociaal netwerk worden absoluut externe sites geopend, enzovoort.

Geen paniek, je kunt het nog steeds repareren

Als u merkt dat VKontakte is geblokkeerd, kunt u niet meteen in paniek raken en tot het uiterste gaan, dat wil zeggen, om de toegang te herstellen, een sms sturen naar het voorgestelde nummer. Volg in geen geval de voorgestelde links die zichtbaar zijn wanneer u uw "VKontakte" probeert te openen. Door dit te doen, helpt u de oplichters alleen maar om hun plannen te realiseren en rijk te worden van uw spontaniteit en onervarenheid.

VKontakte kan om andere redenen worden geblokkeerd, bijvoorbeeld voor het verzenden van spam. Het kunnen ook hackers zijn die de toegang tot uw pagina hebben gestolen. De administratie blokkeert de toegang tot VKontakte, omdat ze vermoedt dat uw pagina is gehackt. Om een profiel dat om deze reden is geblokkeerd, te herstellen, moet u het wachtwoord van de mailbox en het accountwachtwoord wijzigen. Het nieuwe wachtwoord moet noodzakelijkerwijs verschillende speciale tekens bevatten, evenals kleine en grote Latijnse letters.

Aanbevolen: