Een Flashstation Op Een Tv Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Flashstation Op Een Tv Aansluiten
Een Flashstation Op Een Tv Aansluiten

Video: Een Flashstation Op Een Tv Aansluiten

Video: Een Flashstation Op Een Tv Aansluiten
Video: How to connect a USB Flash drive to your TV to view photos, videos and files. 2024, Mei
Anonim

Televisietoestellen kunnen niet alleen televisie-uitzendingen weergeven, maar dienen ook als monitor voor een computer, het afspelen van video-opnamen en het tonen van foto's van verschillende media. Een van deze media is een USB-stick.

Een flashstation op een tv aansluiten
Een flashstation op een tv aansluiten

instructies:

Stap 1

Als u de eigenaar bent van een moderne tv, zal het niet moeilijk zijn om er een USB-flashstation op aan te sluiten. Zoek hiervoor de USB-poort op de tv en plaats de schijf erin. Meestal bevindt deze connector zich aan de achterkant van de tv.

Stap 2

Zet vervolgens de tv aan, druk op de knop op de afstandsbediening met het label TV / AV en schakel het beeld om naar een signaal van een externe bron. Hier is in feite de flashdrive aangesloten, u kunt de bestanden afspelen die u nodig hebt.

Stap 3

Er zijn verschillende moderne tv-modellen en het is waarschijnlijk dat uw tv geen USB-aansluiting heeft. Maar dit is geen reden om boos te zijn, omdat dit probleem op andere manieren kan worden opgelost.

Stap 4

U kunt ook een USB-flashstation aansluiten met behulp van een dvd-speler met een ingebouwde USB-poort. Schakel hiervoor de tv met de speler uit en zoek de identieke connectoren op de aangesloten apparaten. Sluit vervolgens de connectoren van de apparaten aan die overeenkomen met de kleur van de connectoren van de aansluitkabel. De gele connector is verantwoordelijk voor het videosignaal en de witte en rode connector voor de audiokanalen. Sluit nu beide apparaten aan en steek de USB-stick in de USB-poort van je dvd-speler.

Stap 5

Om een USB-flashstation op een tv aan te sluiten, kunt u ook een mediaspeler gebruiken, die de dvd-speler heeft vervangen. Sluit hiervoor de mediaspeler aan op uw tv met de meegeleverde kabel die bij de mediaspeler wordt geleverd of met een HDMI-kabel. Steek daarna de USB-stick in de USB-connector van de mediaspeler.

Stap 6

Zorg ervoor dat de flashdrive volledig is aangesloten op de mediaspeler, omdat een slechte verbinding ervoor zorgt dat de mediaspeler de verwisselbare opslag niet herkent. Zet daarna de tv aan en stel deze in op de ingang die nodig is om de mediaspeler aan te sluiten. Neem de afstandsbediening en gebruik de pijltjestoetsen om door de lijst met bestanden te bladeren. Druk op de Enter-knop om de gewenste bestanden af te spelen.

Aanbevolen: