Hoe U E-mail Kunt Ontvangen Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe U E-mail Kunt Ontvangen Op Uw Telefoon
Hoe U E-mail Kunt Ontvangen Op Uw Telefoon

Video: Hoe U E-mail Kunt Ontvangen Op Uw Telefoon

Video: Hoe U E-mail Kunt Ontvangen Op Uw Telefoon
Video: E-mail instellen op je Android-toestel 2024, Mei
Anonim

Sommige mobiele operators bieden alleen onbeperkte toegang tot de mailserver tegen een aanzienlijk gereduceerd tarief in vergelijking met reguliere onbeperkte internettoegang. Om van deze service gebruik te kunnen maken, moet u een eenvoudige telefoonconfiguratie uitvoeren.

Hoe u e-mail kunt ontvangen op uw telefoon
Hoe u e-mail kunt ontvangen op uw telefoon

instructies:

Stap 1

Als uw mobiele provider Megafon is in de regio Moskou, kunt u een dienst genaamd Mobile Mail activeren. De beschrijving en verbindingsprocedure vindt u op de volgende pagina:

www.moscow.megafon.ru/internet/frommobile/services/mobile_mail.html Voor een maandelijks bedrag van 60 roebel per maand krijgt u onbeperkt toegang tot een speciale mailserver. U kunt er zowel via de webinterface als via een e-mailprogramma verbinding mee maken. Houd er rekening mee dat bij browsers die werken via proxyservers (Opera Mini, UCWEB en dergelijke) er nog steeds verkeer in rekening wordt gebracht, omdat in dit geval de toegang via een andere URL wordt uitgevoerd. U kunt de dienst vanaf de telefoon zelf gebruiken (met behulp van de ingebouwde browser of e-mailclient) of vanaf een computer die op de telefoon is aangesloten. Houd er echter rekening mee dat browsers die op computers worden uitgevoerd, vaak een kleine hoeveelheid verkeer "zonder vraag" genereren naar statistiekenservers en naar servers die zijn ontworpen om phishing tegen te gaan. Als uw computer Linux gebruikt, kunt u de opdracht netstat gebruiken om te bepalen welke andere servers dan de mailserver worden gebruikt. Door de browserinstellingen te manipuleren, moet u ervoor zorgen dat dergelijke oproepen stoppen. Als de ingebouwde browser van uw telefoon zo onhandig is dat het moeilijk is om deze te gebruiken om toegang te krijgen tot de mailserver, moet u een speciale Java-toepassing installeren die speciaal is ontworpen om te werken met de dienst Mobile Mail. Ongeacht hoe u de service gebruikt - vanaf een telefoon of vanaf een computer, zorg ervoor dat u een toegangspunt (APN) in de instellingen instelt om met internet te werken, niet met WAP. Via de webinterface kunt u uw mobiele mailbox configureren in zodanig dat berichten automatisch werden ontvangen van de rest van uw mailboxen op andere servers

Stap 2

Als u alleen meldingen over inkomende e-mail in de vorm van sms-berichten wilt ontvangen, kunt u een andere dienst van dezelfde Megafon gebruiken, MegaFon Mail genaamd. De "light"-versie van deze service is het handigst, omdat er geen abonnementskosten aan verbonden zijn. Een beschrijving van deze dienst staat op het volgende adres:

Stap 3

Abonnees van andere operators kunnen gratis e-mailmeldingen ontvangen op hun telefoons. Maar met één voorwaarde: de mailbox moet op de Mail. Ru-server staan. Toegegeven, alleen berichtkoppen worden afgeleverd en u zult ze moeten bekijken met de browser van uw telefoon of computer. Een beschrijving van deze service vindt u op de volgende pagina:

Stap 4

Abonnees van de Beeline-operator hebben toegang tot een dienst waarmee ze sms-meldingen kunnen ontvangen over inkomende berichten op sociale netwerken. De beschrijving is te vinden op de volgende link:

mobile.beeline.ru/msk/services/service.wbp?id=7064db07-717a-492b-… Abonnees van deze operator kunnen ook gratis gebruikmaken van de ingebouwde browser van een mobiele telefoon (maar niet Opera Mini of UCWEB) speciale lichtgewicht versies sociale netwerksites Facebook en Vkontakte

mobile.beeline.ru/msk/services/service.wbp?id=33fe26ca-1435-4319-…

Aanbevolen: