Hoe De Cover Nokia 5310 . Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Cover Nokia 5310 . Te Verwijderen
Hoe De Cover Nokia 5310 . Te Verwijderen

Video: Hoe De Cover Nokia 5310 . Te Verwijderen

Video: Hoe De Cover Nokia 5310 . Te Verwijderen
Video: Nokia 5310 (2020): возвращение музыкального телефона! 2024, Mei
Anonim

De meeste mobiele telefoons hebben een afneembare bovenklep. Dit is erg handig wanneer u deze moet vervangen of uw telefoon moet schoonmaken.

Hoe de cover nokia 5310. te verwijderen
Hoe de cover nokia 5310. te verwijderen

Noodzakelijk

  • - kleine kruiskopschroevendraaier;
  • - geen scherp mes.

instructies:

Stap 1

Zet de telefoon uit, wacht tot hij klaar is met werken. Wrik de achterklep los die het batterijcompartiment van de telefoon bedekt - in dit model houdt het vrij zwak vast, dus gebruik niet te veel moeite. Verwijder de batterij, verplaats de speciale vergrendeling die de positie van de SIM-kaart vasthoudt. Wees er ook voorzichtig mee, want het breekt gemakkelijk.

Stap 2

Wrik het klepje van het toestel ter plaatse van de telefooncamera los met een niet scherp mes of platte schroevendraaier. Draai de schroeven los die zich onder de batterij bevinden die zich eerder in het batterijcompartiment bevonden, verwijder vervolgens de telefooncover en houd het scherm en toetsenbord vast om ze niet te beschadigen.

Stap 3

Wees uiterst voorzichtig om de verbindingskabels niet te beschadigen. Wanneer u de toetsenbordknoppen aan de voorkant van het verwijderbare paneel verwijdert, probeer er dan niet hard op te drukken, aangezien de structuur nogal kwetsbaar is en eenvoudig kan breken.

Stap 4

Monteer de telefoon in omgekeerde volgorde. Het is het beste om een geschikte kleine kruiskopschroevendraaier voor de schroeven te gebruiken om beschadiging van de bevestigingsmiddelen te voorkomen. Het oppervlak waarop u de case van de nokia 5310-telefoon wilt verwijderen, moet vlak zijn. Het is het beste om het te bedekken met een lichtgekleurde doek voordat u het uit elkaar haalt om de schroeven niet te verliezen.

Stap 5

Wanneer u de hoes weer op de telefoon plaatst, zorg er dan voor dat de delen van de hoes in elkaar klikken totdat ze klikken. Zorg er ook voor dat alle schroeven goed vast zitten. Anders kunnen sommige onderdelen onherstelbaar beschadigd raken als uw mobiele apparaat valt. Door de integriteit van de behuizing te schenden (sporen van het gebruik van een schroevendraaier blijven op de bevestigingsmiddelen), ontneemt u uzelf de garantieverplichtingen van de verkoper en de fabrikant.

Aanbevolen: