Hoe SMS Van Telefoon Te Herschrijven

Inhoudsopgave:

Hoe SMS Van Telefoon Te Herschrijven
Hoe SMS Van Telefoon Te Herschrijven

Video: Hoe SMS Van Telefoon Te Herschrijven

Video: Hoe SMS Van Telefoon Te Herschrijven
Video: Last van sms-spam? Zo voorkom je dat jij slachtoffer wordt 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd merken gebruikers van mobiele telefoons dat zich een vrij groot aantal sms-berichten op hun apparaten heeft verzameld. Om te voorkomen dat belangrijke informatie verloren gaat, kunnen berichten naar een computer of ander apparaat worden gekopieerd.

Hoe SMS van telefoon te herschrijven
Hoe SMS van telefoon te herschrijven

instructies:

Stap 1

Probeer te beginnen met het herschrijven van berichten naar een geheugenkaart of simkaart van de telefoon. Ga hiervoor naar het menu Berichten en selecteer de juiste functie. U kunt ook een zogenaamde back-up van het systeem maken, dat wil zeggen, de huidige status opslaan met een van de speciale applicaties voor uw telefoon. Als gevolg hiervan zal het programma een speciaal bestand maken waarmee u sms-berichten en andere gegevens kunt retourneren in geval van verlies.

Stap 2

Kopieer berichten van uw telefoon naar uw computer met behulp van een van de verschillende beschikbare methoden. Als uw apparaat wordt geleverd met een USB-kabel, sluit u uw telefoon via deze aan op uw computer. Anders kunt u proberen een verbinding tot stand te brengen via Bluetooth of infrarood. Daarna zou het besturingssysteem uw telefoon als opslagmedium moeten herkennen en de juiste stuurprogramma's moeten installeren. Zodra u een bericht ziet dat het apparaat met succes is geïnstalleerd, kunt u doorgaan met het kopiëren van gegevens.

Stap 3

Gebruik een speciaal programma om gegevens uit te wisselen (synchronisatie) tussen uw telefoon en uw computer. Het staat meestal op de installatieschijf die bij het apparaat wordt geleverd. Nokia-telefoons gebruiken bijvoorbeeld PC Suite. Als u geen installatieschijf hebt, download dan het vereiste programma van de website van uw telefoonfabrikant.

Stap 4

Installeer het programma en wacht tot het uw telefoon detecteert. Ga naar het menu "Synchroniseren". Selecteer in de lijst die verschijnt SMS-berichten als verplicht item bij het uitwisselen van gegevens. Volg de procedure. Na voltooiing worden de vereiste gegevens op uw computer opgeslagen en beschikbaar via het programma. U kunt ze later terugzetten naar uw telefoon.

Aanbevolen: