Een Gadget Installeren

Inhoudsopgave:

Een Gadget Installeren
Een Gadget Installeren

Video: Een Gadget Installeren

Video: Een Gadget Installeren
Video: Как установить гаджеты в Windows 10. How to install Gadget Windows 10 2024, Mei
Anonim

Bij het werken op een pc moeten de meeste gebruikers met grote hoeveelheden informatie werken, dus het is noodzakelijk dat sommige gegevens met een enkele klik op een knop kunnen worden weergegeven. Om dit probleem op te lossen is er een speciale zijbalk, die zich in de rechterhoek van het scherm bevindt en een aantal gadgets bevat. Ze kunnen in de regel totaal verschillende functies vervullen, bijvoorbeeld als weersvoorspelling, valuta of aandelenkoersen. Met deze app kunnen zelfs minigames worden gespeeld.

Een gadget installeren
Een gadget installeren

Noodzakelijk

Personal computer, Windows Sadebar-zijbalk

instructies:

Stap 1

Als u een Windows XP-besturingssysteem hebt en dit niet gaat wijzigen, moet u dit bijwerken naar SP3 en NET Framework 3.0 installeren. Dan krijgt u de mogelijkheid om dit programma te installeren door eerst de distributiekit van internet te downloaden.

Stap 2

Als uw besturingssysteem Windows Vista is, hoeft u het alleen maar in te schakelen. Om dit te doen, moet u op de knop "start" klikken, vervolgens naar de lijst "alle programma's" gaan en de map "standaard" daarin selecteren. Selecteer daarin het item "Windows Sidebar" en gadgets worden voor je geopend, die je aan je zijbalk kunt toevoegen.

Stap 3

Als u wilt dat de zijbalk zich boven andere vensters bevindt, moet u de instellingen aanpassen. Ga naar "Begin". Ga vervolgens naar het tabblad "Configuratiescherm". Zoek de kolom "Vormgeving en personalisatie". Als u daar klikt, ziet u het tabblad "Windows Sidebar-eigenschappen". Vink het vakje aan naast 'Zijbalk altijd boven op andere vensters'.

Stap 4

Om mini-applicaties aan de zijbalk toe te voegen, moet u op de knop "+" in het bovenste gedeelte ervan klikken, waarna de verzameling wordt geopend. In deze assembly kunt u alle gadgets toevoegen die in de lijst staan. Om dit te doen, dubbelklikt u erop met de linkerknop.

Stap 5

Zoals u kunt zien, heeft elke computergebruiker de mogelijkheid om de nodige informatie te bekijken via de zijbalk.

Aanbevolen: