Een Gadget Installeren In Windows 7

Inhoudsopgave:

Een Gadget Installeren In Windows 7
Een Gadget Installeren In Windows 7

Video: Een Gadget Installeren In Windows 7

Video: Een Gadget Installeren In Windows 7
Video: How To Download And Install Gadgets For Windows 7 IN 2021 2024, Mei
Anonim

Windows 7-gadgets zijn kleine zijbalkgadgets die snelle toegang bieden tot veelgebruikte tools. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om nieuwskoppen te bekijken, het weer of datums te achterhalen.

Een gadget installeren in Windows 7
Een gadget installeren in Windows 7

Noodzakelijk

computer, internet

instructies:

Stap 1

Het Windows 7-besturingssysteem bevat gadgets als "weer", "klok", "kalender", "puzzel" en andere. Om deze gadgets op uw bureaublad te installeren, moet u verschillende stappen ondernemen.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op een lege plek op het bureaublad. Er verschijnt een contextmenu waarin u het subitem "gadgets" moet selecteren. Vervolgens wordt een klein venster met een verzameling gadgets voor je geopend.

Stap 3

Selecteer een toepassing, bijvoorbeeld "klok". Dubbelklik erop met de linkermuisknop of sleep het eenvoudig naar het bureaublad. Beweeg de cursor over de klok. Twee knoppen "sluiten" en "opties" verschijnen in de rechterbovenhoek. Door op de knop "Opties" te klikken, kunt u de tijdzone aanpassen of het horloge uw eigen naam geven. U kunt ook een horloge kiezen uit alle modellen die in het besturingssysteem worden gepresenteerd, afhankelijk van het ontwerp van de wijzerplaat. U kunt dus op het bureaublad alle gadgets installeren die zich in het Windows 7-besturingssysteem bevinden.

Stap 4

Als u niet tevreden bent met de gadgets die u heeft, kunt u nieuwe downloaden van internet. Er zijn veel sites waar je dit helemaal gratis kunt doen. In het venster met een reeks gadgets, in de rechterbenedenhoek staat een knop "gadgets zoeken op internet". Het geeft je snel toegang tot nieuwe gadgets. Download de gadget overal op uw computer.

Stap 5

Voer vervolgens het bestand met de extensie uit. gadget door met de linkermuisknop te dubbelklikken. Dergelijke bestanden hebben specifieke pictogrammen die een rekenmachine, een klok en een blad weergeven. Na het starten van het bestand verschijnt een beveiligingswaarschuwingsvenster. Klik op de knop in dit venster om te "installeren". Deze bestanden vormen geen bedreiging voor het besturingssysteem.

Stap 6

Het installeren van de gadget duurt niet langer dan een minuut. Wacht tot het op uw bureaublad is geïnstalleerd. Alle applicaties die u downloadt, bevinden zich in een venster in de collectie. U kunt meerdere gadgets tegelijk op uw bureaublad installeren.

Aanbevolen: