Een Netwerk Identificeren

Inhoudsopgave:

Een Netwerk Identificeren
Een Netwerk Identificeren

Video: Een Netwerk Identificeren

Video: Een Netwerk Identificeren
Video: Netwerken voor beginners deel 1: Infrastructuur en IP plan 2024, April
Anonim

Soms werkt het mobiele netwerk niet goed, het gebeurt ook van tijd tot tijd met telefoons. Op voorwaarde dat de abonnee zich binnen het dekkingsgebied bevindt, zijn er verschillende manieren om het netwerk te vinden. Het is ook raadzaam om in eerste instantie te controleren of de telefoonantenne in goede staat is.

Een netwerk identificeren
Een netwerk identificeren

Noodzakelijk

telefoon

instructies:

Stap 1

Als uw telefoon geen netwerk heeft gedefinieerd, moet u eerst de reden voor deze omstandigheden vaststellen. Dit gebeurt wanneer u zich buiten het servicegebied van uw simkaart bevindt, wanneer deze lange tijd niet wordt gebruikt, of wanneer de operator of telefoon defect raakt. Als je je simkaart lange tijd niet hebt gebruikt (voor Megafon - 3 maanden, voor Beeline en MTS - 6 maanden), is het goed mogelijk dat het nummer in het systeem van je naam is afgeschreven en wordt het problematisch om het te herstellen of volledig onmogelijk als het al bezig is met een andere abonnee.

Stap 2

Als het netwerk in uw telefoon niet wordt gedetecteerd vanwege storingen, start u de telefoon opnieuw op, of het beste van alles, schakel hem uit en controleer of de simkaart correct in het bijbehorende compartiment van uw telefoon is geplaatst. Na het inschakelen scant en detecteert het automatisch een geldig netwerk.

Stap 3

Als het nog steeds niet wordt gedetecteerd, zoek er dan handmatig naar. Ga hiervoor naar het menu van uw telefoon en ga naar de zoekparameters, met vermelding van de handmatige methode. Na een bepaalde tijd de beschikbare netwerken op uw locatie te hebben gescand, geeft de telefoon u een lijst met operators. Kies onder hen degene wiens simkaart in uw telefoon zit.

Stap 4

Als het netwerk niet wordt gedetecteerd met de bovenstaande methode, neem dan contact op met de operator om de oorzaken van dit probleem te achterhalen. U kunt het nummer voor technische ondersteuning van een mobiele provider vinden op zijn officiële website. U kunt ook contact opnemen met de servicekantoren van het bedrijf om de oorzaken van problemen met netwerkdetectie te achterhalen en op te lossen. Het is ook mogelijk om dit te doen bij de verkooppunten van mobiele telefoons die het werken met simkaarten van de mobiele netwerkoperator die u bedient ondersteunen.

Aanbevolen: