Hoe Sms-berichten Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Sms-berichten Te Blokkeren
Hoe Sms-berichten Te Blokkeren

Video: Hoe Sms-berichten Te Blokkeren

Video: Hoe Sms-berichten Te Blokkeren
Video: How to Block Messages on iPhone 2024, Mei
Anonim

SMS kan soms erg vervelend zijn. Het volstaat om uw telefoonnummer ergens op internet achter te laten en er kunnen tientallen berichten per dag op de telefoon worden ontvangen. Bovendien belasten onnodige sms-berichten het geheugen van de telefoon. Sommige berichten kunnen een betaald abonnement zijn en er wordt periodiek geld van de rekening van de eigenaar afgeschreven.

Hoe sms-berichten te blokkeren
Hoe sms-berichten te blokkeren

instructies:

Stap 1

U kunt sms blokkeren nadat u uw mobiele provider heeft gebeld. Technische ondersteuning kan eenvoudig het nummer blokkeren van waaruit berichten worden verzonden. Om dit te doen, moet u de callcenter-consulent bellen en, uw paspoortgegevens verstrekkend, het nummer aangeven waarvan ongewenste berichten afkomstig zijn.

Stap 2

Alle mobiele operators hebben hun eigen website, waar elke gebruiker een persoonlijk account kan registreren. Via uw persoonlijke account kunt u sms-berichten blokkeren door het nummer toe te voegen aan de "Black List".

Stap 3

Belangrijk om te weten is dat een telefoongebruiker het volste recht heeft om sms-meldingen met een reclamekarakter te weigeren. Het MTS-bedrijf verleent zijn gebruikers bijvoorbeeld het recht om reclame-sms te weigeren door een bericht te sturen naar het korte nummer 4424 met de volgende tekst: "uit / nummer, meldingen waarvan moet worden verboden".

Stap 4

U kunt sms-berichten blokkeren door contact op te nemen met de mobiele salon van de operator. De adviseurs zullen een formulier verstrekken dat moet worden ingevuld om het nummer te blokkeren. Voor de aanvraag heeft u zeker een paspoort nodig, dat is gebruikt bij de afgifte van een simkaart.

Stap 5

Android-smartphones stellen hun gebruikers in staat om berichten met de telefoon zelf te blokkeren. Om dit te doen, drukt u in het dialoogvenster gewoon op de linkerknop en klikt u in het pop-upvenster op "Nummer toevoegen aan de stoplijst". Maar deze methode is alleen geschikt voor telefoonnummers. Als sms afkomstig is van bots en de naam van de organisatie wordt aangegeven in het venster waar het telefoonnummer moet worden vermeld, dan kan de telefoon sms van dit nummer niet blokkeren.

Stap 6

IPhone-bezitters kunnen ook berichten blokkeren met hun telefoon. Ga hiervoor naar "berichten", open vervolgens de berichten van de gebruiker die u in de toekomst niet meer wilt ontvangen en klik op "Contact". Selecteer in het tabblad dat verschijnt het item "Info" en klik op "Abonnee blokkeren".

Aanbevolen: