Hoe Een Operator Op Code Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Operator Op Code Te Vinden
Hoe Een Operator Op Code Te Vinden

Video: Hoe Een Operator Op Code Te Vinden

Video: Hoe Een Operator Op Code Te Vinden
Video: ALL FREE WEAPON CHARMS AND CHROME OPERATOR SKINS! HOW TO UNLOCK FREE OPERATOR REWARDS IN VANGUARD! 2024, April
Anonim

De kosten van een oproep naar een mobiele telefoon zijn afhankelijk van de operator en de regio van de gebelde abonnee. Als u bent gebeld of een bericht hebt gestuurd en wordt gevraagd om terug te bellen, is het raadzaam om te weten waar de beller is en door welke telefoniste hij wordt bediend.

Hoe een operator op code te vinden
Hoe een operator op code te vinden

instructies:

Stap 1

Als het nummer van de beller begint met +7 en de tweede zeven ontbreekt onmiddellijk na de eerste, betekent dit dat het precies wordt bediend door een Russische operator. Als er een ander cijfer achter de plus staat, bevindt de abonnee zich buiten de Russische Federatie. De tweede zeven na de eerste (+77) betekent dat het nummer is geregistreerd in Kazachstan. Bellen naar het buitenland zal behoorlijk duur zijn. Bovendien wordt het zelfs op de meeste onbeperkte tarieven betaald.

Stap 2

Door een paar cijfers na de zeven kunt u de Russische mobiele operator bepalen, of de stad waar de vaste telefoon zich bevindt. Een driecijferige code die begint met het cijfer 9 geeft aan dat de telefoon een mobiele telefoon is, en een code van drie tot vijf cijfers, waarvan de eerste geen negen is, geeft aan dat de telefoon stilstaat. Bij het zoeken naar de naam van de mobiele operator of de stad waar de abonnee van de vaste lijn zich bevindt met een dergelijke code, zal de volgende website u helpen:

Stap 3

Als blijkt dat de telefoon een mobiele telefoon is, kun je aan de driecijferige code alleen de naam van de operator en soms de regio achterhalen, maar niet de stad. Om dit laatste te bepalen, moet u de eerste cijfers van het nummer zelf gebruiken, dat zich direct na de code bevindt. Om dit te doen, voert u het volledige nummer in (samen met een plus en een zeven) in het formulier op de volgende website: https://www.prosota.ru/ Schrijf het nummer samen, gebruik geen spaties en koppeltekens. Houd er rekening mee dat sommige onbeperkte tarieven alleen geldig zijn binnen de thuisregio (of zelfs slechts één operator), terwijl andere van toepassing zijn op het hele grondgebied van de Russische Federatie.

Stap 4

Als u op beide sites tevergeefs op code naar een operator zoekt, bel dan de ondersteuningsdienst van uw mobiele operator: MTS - 0890, Beeline - 0611, Megafon - 0500. In de thuisregio is dit gesprek gratis. Volg de gesproken aanwijzingen om contact op te nemen met een adviseur. Vertel hem het nummer van waaruit u bent gebeld, en hij zal u zowel de regio als de naam van de telefoniste vertellen.

Stap 5

Als uw mobiele telefoon op straat geen internet ondersteunt, kunt u de telefoniste achterhalen met behulp van een betaalautomaat. Zoek een machine die een functie heeft om de begunstigde automatisch op nummer te identificeren. Voer het nummer in, klik op de knop "Doorgaan" of iets dergelijks, maar stort geen geld. Na het lezen van de informatie over de operator en de regio, klikt u op de knop "Annuleren".

Stap 6

Als je een sms-bericht of een oproep ontvangt van een onbekend nummer met het verzoek om je account aan te vullen, doe dit dan niet zonder er zeker van te zijn dat het geen fraudeur was. Bel niet terug en stuur geen berichten naar nummers die drie of vier cijfers lang zijn. Meld alle gevallen van fraude aan de ondersteuningsdienst van uw operator.

Aanbevolen: