Hoe De Code Op Nokia Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Code Op Nokia Te Vinden
Hoe De Code Op Nokia Te Vinden

Video: Hoe De Code Op Nokia Te Vinden

Video: Hoe De Code Op Nokia Te Vinden
Video: Nokia Mobiles Secret Codes very useful 2024, Mei
Anonim

Codes op mobiele apparaten van alle fabrikanten bevinden zich op ongeveer dezelfde plaats. Om ze te bekijken, zijn er ook universele combinaties waarmee u de ID's kunt bekijken als u een telefoon heeft.

Hoe de code op Nokia te vinden
Hoe de code op Nokia te vinden

Noodzakelijk

  • - verpakking van de telefoon;
  • - documenten aan de telefoon.

instructies:

Stap 1

Om het imei-nummer op uw mobiele Nokia-apparaat te vinden, voert u de combinatie * # 06 # in de stand-bymodus van de telefoon in, waarna de identificatiecode op het scherm verschijnt met de service-informatie in gecodeerde vorm. U kunt meer leren over de structuur van deze identifier via de volgende link: https://aproject.narod.ru/note/imei.html. U kunt deze identificatie ook onder de batterij van het apparaat zien op een speciale sticker na het openen van het deksel van het compartiment.

Stap 2

Als u het identificatienummer van uw mobiele Nokia-apparaat wilt zien zonder het apparaat in uw handen te hebben, kijk dan goed naar de doos van deze telefoon, aan de zijkant, waar informatie over de kleur en het model meestal staat geschreven, een sticker met een imei nummer is gelijmd. Zoek dit nummer ook op de garantiekaart, die bij de meeste modellen op de laatste pagina's van de handleiding staat.

Stap 3

Gooi de verpakking en documentatie van uw telefoon nooit weg voor het einde van zijn levensduur - ze kunnen van pas komen als uw mobiele apparaat zoekraakt of wordt gestolen. Er zijn ook speciale imei-registrars waarmee u snel de locatie kunt volgen en uw mobiele apparaat kunt blokkeren in geval van diefstal of verlies, waardoor uw telefoon onbruikbaar wordt voor dieven, want wanneer een simkaart in uw telefoon wordt geplaatst, verschijnt er een bericht met een ID worden verzonden naar de operator, waarna oproepen niet beschikbaar zijn.

Stap 4

Gebruik de invoer van de identificatiecode op de volgende website om uw telefoon te controleren:

www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr.

Na analyse geeft de informatie u een bericht met gegevens over uw telefoon op basis van de informatie die is opgeslagen in imei.

Aanbevolen: