Muziek Uploaden Naar Iphone 3G

Inhoudsopgave:

Muziek Uploaden Naar Iphone 3G
Muziek Uploaden Naar Iphone 3G

Video: Muziek Uploaden Naar Iphone 3G

Video: Muziek Uploaden Naar Iphone 3G
Video: how to sync music with iPhone, how to put music in iPhone 3g 3gs 4 4s 5 2024, Mei
Anonim

Mensen die voor het eerst Apple-producten kopen, kunnen allerlei vragen hebben. Bijvoorbeeld hoe je muziek overzet naar de iPhone. Hier is een simpel en duidelijk antwoord op: registratie van het iTunes-programma is vereist. Het is dankzij haar dat gebruikers de nodige audio- en videobestanden naar de telefoon kunnen uploaden.

Muziek uploaden naar Iphone 3G
Muziek uploaden naar Iphone 3G

instructies:

Stap 1

Download eerst het installatiebestand van het programma van de officiële website https://www.apple.com/downloads/. Selecteer voordat u dit doet het besturingssysteem dat op uw computer wordt gebruikt. Klik op de knop "Downloaden".

Stap 2

Zodra het iTunes-installatieproces is voltooid, start u het programma. Neem de tijd en ga niet meteen naar de inschrijving in de dienst. Volg eerst een paar eenvoudige stappen om toekomstige iTunes-problemen te voorkomen. U ziet een lijst met landen. Selecteer daaruit degene waarin u zich bevindt en ga vervolgens naar de map met gratis bestanden. U moet op de applicatie klikken, die wordt gemarkeerd met het gratis pictogram. Zodra het downloaden van het bestand start, zal het systeem u vragen om u te registreren. Klik op de link "Maak een nieuw account aan".

Stap 3

Nadat het bericht "Welkom bij de iTunes Store" op het scherm verschijnt, klikt u op de knop "Volgende". U wordt doorgestuurd naar een andere pagina waar de gebruikersovereenkomst is geplaatst. Zodra de nodige punten zijn bevestigd, gaat u verder met het invullen van een speciale vragenlijst. Vul hierin je e-mailadres, geboortedatum, wachtwoord in. Vergeet niet het ingevoerde wachtwoord te bevestigen en een beveiligingsvraag in te stellen en hierop te antwoorden.

Stap 4

Zorg ervoor dat u de betalingsmethode specificeert. U kunt de optie MasterCard, Visa of Geen kiezen. De laatste optie is bedoeld voor degenen die geen kaarten hebben of deze niet in deze service willen gebruiken. Vul nu uw naam, achternaam, woonadres (plaats, regio), beroep en mobiele telefoonnummer in de daarvoor bestemde velden in. Klik op de knop "Volgende".

Stap 5

Ga naar je mailbox die je hebt opgegeven tijdens de registratie. Daar vindt u een brief waarin de aanmaak van het account wordt bevestigd. Binnenin bevat het een link die u moet volgen om de procedure te voltooien. U wordt naar de iTunes-website geleid - voer daar uw aanmeldingsgegevens in. Onmiddellijk na het activeren van uw account, klikt u op de knop "Terug naar iTunes" om te profiteren van de functies van het programma.

Aanbevolen: