Een Programma Voor Nokia Abonneren

Inhoudsopgave:

Een Programma Voor Nokia Abonneren
Een Programma Voor Nokia Abonneren

Video: Een Programma Voor Nokia Abonneren

Video: Een Programma Voor Nokia Abonneren
Video: How to Enter Demo Mode on NOKIA G20 – Floor/Kiosk Mode 2024, April
Anonim

Nokia gebruikt een systeem van beveiligingscertificeringen in zijn mobiele apparaten om potentieel gevaarlijke software uit te filteren. Met een certificaat ondertekende aanvragen krijgen de mogelijkheid om zelfstandig eventuele handelingen uit te voeren. Een niet-ondertekende applicatie zal elke keer om toestemming van de gebruiker vragen om toegang te krijgen tot de FS of om verbinding te maken met internet. Na verloop van tijd wordt dit vervelend en dergelijke verzoeken interfereren vaak met de werking van het geïnstalleerde programma.

Een programma voor Nokia abonneren
Een programma voor Nokia abonneren

Het is nodig

  • - SISsigner of Signsis;
  • - persoonlijk certificaat

instructies:

Stap 1

Om de applicatie op Nokia-smartphones te ondertekenen, kunt u het speciale SISSigner-programma gebruiken. Soms staat het besturingssysteem van het apparaat je gewoon niet toe om de vereiste applicatie te installeren, dus dit hulpprogramma zou altijd bij de hand moeten zijn. Download het archief met het programma en pak het uit in een voor jou geschikte map.

Stap 2

Voer het installatiebestand van SISSigner uit en ga verder met de installatie volgens de aanbevelingen van het installatieprogramma. Kopieer aan het einde van de installatie de map "cert" uit het archief en plak deze in de map met het geïnstalleerde programma.

Stap 3

Ontvang een persoonlijk certificaat bij allnokia. Ga naar de overeenkomstige pagina en voer de IMEI van uw telefoon in, die wordt aangegeven op de achterkant van de telefoon of beschikbaar is door het nummer "* # 06 #" te kiezen. Binnen 24 uur ontvangt u uw eigen certificaat, waarmee alle programma's worden ondertekend.

Stap 4

Kopieer het ontvangen certificaat en de sleutel naar de SISSinger-map. Zet daar de aanvragen die ondertekend moeten worden.

Stap 5

Voer SISsigner.exe uit. Geef in het programmavenster het pad op naar de sleutel en het certificaat dat u naar de map hebt gekopieerd. Voer het wachtwoord voor het sleutelbestand in (meestal 12345678). Geef het te ondertekenen programma aan. Klik op de knop "Ondertekenen".

Stap 6

De aanvraag is ondertekend. Kopieer het nu naar uw telefoon en installeer het met Ovi Suite (PCSuite), of zet het op een USB-flashstation en installeer het rechtstreeks vanaf uw apparaat.

Stap 7

Symbian-applicaties kunnen worden ondertekend met Signsis. Kopieer de applicatiebestanden naar de map met het uitgepakte certificaat en de sleutel.

Stap 8

Hernoem het certificaatbestand naar cert.cer en noem de sleutel cert.key.

Stap 9

Open het bestand install1.bat met kladblok en verander de waarde van de regel "set password1" in het sleutelwachtwoord (12345678). Wijzig het pad naar de programmamap in de instructies "set disk_ins" (de schijf waar de map zich bevindt) en "set app_path" (absoluut pad zonder schijf). Bijvoorbeeld: stel disk_ins = C in:

set app_path = nokia / signis

Stap 10

Sla het bestand op en voer install1.bat uit. Klik met de rechtermuisknop op de aanvraag die u wilt ondertekenen. Als alle instellingen correct zijn uitgevoerd, verschijnt het menu "Ondertekenen met een persoonlijk certificaat". Nadat u op dit item hebt geklikt, verschijnt een ondertekend programma in de map naast het bestand. Installeer het op uw smartphone.

Aanbevolen: