Voordelen Van Een 4G-smartphone

Inhoudsopgave:

Voordelen Van Een 4G-smartphone
Voordelen Van Een 4G-smartphone

Video: Voordelen Van Een 4G-smartphone

Video: Voordelen Van Een 4G-smartphone
Video: Kan je vaste internet eruit nu er 4G voor Thuis is? 2024, Mei
Anonim

De opkomst en snelle ontwikkeling van 4G-netwerken van de vierde generatie in Rusland heeft ertoe geleid dat sommige eigenaren van 3G-smartphones overwegen een nieuw apparaat met 4G-ondersteuning te kopen.

Voordelen van een 4G-smartphone
Voordelen van een 4G-smartphone

instructies:

Stap 1

Dankzij hogere internetsnelheden kunnen 4G-smartphones video's en andere multimedia-inhoud sneller downloaden op de "zware" sites van vandaag. Dit voordeel is vooral belangrijk bij het distribueren van internet van een telefoon naar een tv of computer met een groot scherm. U kunt veel meer resolutie krijgen voor het streamen van video in 4G dan met een 3G-verbinding. Op de derde generatie mobiele netwerken is de limiet onder goede omstandigheden 720p, wat niet genoeg is voor een groot scherm.

Stap 2

U kunt internet vanaf uw telefoon distribueren naar een groter aantal gebruikers. Een hogere snelheid betekent automatisch dat er meer apparaten in je huis via wifi verbonden kunnen worden met een 4G-smartphone dan met een 3G-mobiel.

Stap 3

Meer comfort in sommige online games waar het nodig is om high-definition streaming video te bekijken en grote kaarten (locaties) te downloaden.

Stap 4

Het voordeel van 4G wordt vaak aangeduid als minder belasting van de batterij. Met internetactiviteit vergelijkbaar met 3G, verbruikt uw mobiele telefoon de batterij minder snel, omdat deze snel de benodigde inhoud downloadt en in stand-by gaat. Maar hier hangt veel af van de implementatie van ondersteuning voor netwerken van de vierde generatie van de fabrikanten. In goedkope Chinese telefoons wordt de digitale signaalverwerking overgenomen door de centrale processor, wat leidt tot meer stroomverbruik, niet minder. Dit voordeel is dus niet gegarandeerd, lees de beoordelingen van specifieke modellen zorgvuldig voordat u koopt!

Aanbevolen: