Hoe Zich Te Ontdoen Van Ruis Van Luidsprekers

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Ruis Van Luidsprekers
Hoe Zich Te Ontdoen Van Ruis Van Luidsprekers

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Ruis Van Luidsprekers

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Ruis Van Luidsprekers
Video: HOME MADE TINY VAN TOUR | FIAT DOBLO MICROCAMPER 2024, Mei
Anonim

Alle apparatuur heeft de neiging om vroeg of laat te falen. Het lijkt erop dat de speakers praktisch nieuw zijn, maar gaandeweg wordt een vreemd geluid steeds duidelijker te horen. In eerste instantie lijkt het erop dat dit slechts een tijdelijk fenomeen is, maar elke dag wordt het geluid intenser en al snel is het onmogelijk om de geluiden die uit de luidsprekers komen te onderscheiden.

Hoe zich te ontdoen van ruis van luidsprekers
Hoe zich te ontdoen van ruis van luidsprekers

instructies:

Stap 1

Er zijn veel bronnen van geluidsproductie. Het meest vervelende is wanneer het geluid in luidsprekers of tv afkomstig is van een rinkelende mobiele telefoon. In dit geval is het wegwerken van de ruis in de speakers best lastig, maar je kunt het wel dempen. Om dit te doen, is het noodzakelijk om het magnetische veld van de koppen te neutraliseren door middel van afscherming. Allereerst vervang je de stekker waarmee de speakers op de computer of het muziekcentrum zijn aangesloten. Het is beter als de stekker in een metalen behuizing zit. U moet de signaaldraad inspecteren die van de luidsprekers naar de computer loopt. Elke draad moet afzonderlijk of dubbel afgeschermd zijn.

Stap 2

Het is ook noodzakelijk om alle oude draden te vervangen door afgeschermde draden in de luidsprekers. Het is beter om het vermogensfilter in de kolom te verplaatsen. Koop dan een afschermingsverf en een penseel in een bouwmarkt, demonteer elke kolom, schilder deze zorgvuldig met verf en laat deze enkele uren drogen. Als het niet mogelijk is om verf te kopen, kan gewone aluminiumfolie het probleem helpen oplossen. Ze moet alle bestaande kolommen van binnenuit lijmen. Na deze eenvoudige maar tijdrovende procedures zal het geluid helemaal niet verschijnen, of het zal onbeduidend zijn.

Stap 3

Als er na het aansluiten van de luidsprekers, waarvan er een een versterker is, lichte geluiden zijn wanneer de draden of de muis bewegen, is aarding vereist. Als er een aarding is, ligt het probleem mogelijk in een voeding van slechte kwaliteit. Een verandering in het stroomverbruik treedt op tijdens beweging van optische en magnetische koppen, scrollende tekst en andere acties. De aandrijfmotoren hebben meer stroom nodig, de processor moet fragmenten van het scherm opnieuw tekenen als reactie op de beweging van de scrollende motor, wat stroompieken en veranderingen in het stroomverbruik veroorzaakt.

Stap 4

Het is alleen mogelijk om deze interferentie te onderdrukken met de juiste bedrading van stroomcircuits, installatie van een hoogwaardige voeding en blokkeercondensatoren. De geluids- en systeemkaart is verantwoordelijk voor blokkering en bedrading, maar de voeding speelt de hoofdrol. Het probleem kan worden opgelost door de voeding te vervangen.

Aanbevolen: