Hoe De Service "Engelse Lessen" Op Beeline Uit Te Schakelen

Hoe De Service "Engelse Lessen" Op Beeline Uit Te Schakelen
Hoe De Service "Engelse Lessen" Op Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service "Engelse Lessen" Op Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service
Video: 40 Basics English Lessons for Life and Business 2024, Mei
Anonim

Nog niet zo lang geleden heeft de mobiele operator Beeline een nieuwe dienst genaamd "English Lessons", die u kunt activeren door het gratis nummer 0807 te bellen en zelf Engels te leren. De eerste zeven dagen wordt de service gratis aangeboden, maar voor verder gebruik wordt een abonnementsprijs van vijf roebel per dag in rekening gebracht. Als u deze optie hebt ingeschakeld en u moet deze om de een of andere reden uitschakelen, dan kunt u dit op verschillende manieren doen.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

Zoals hierboven vermeld, zijn er verschillende manieren om de service "Engelse lessen" uit te schakelen. Een van de eenvoudigste is om een bericht te sturen naar het gratis nummer 6275 met de tekst "stop". De verbinding met de dienst wordt verbroken in de eerste minuten na het verzenden van de sms, de telefoon ontvangt een melding over de status van de optie.

Een even eenvoudige manier om de dienst te deactiveren is door het nummer 068421202 te bellen. Door dit nummer te bellen, weet u zeker dat de dienst vrijwel onmiddellijk wordt gedeactiveerd en het bericht dat binnen een minuut of twee zal komen, zal u hierover informeren.

Als je niet zeker bent van bovenstaande combinaties, dan is de volgende optie iets voor jou. U kunt de dienst uitschakelen door de mobiele provider van Beeline even 0611 te bellen en hem te vragen de dienst voor u uit te schakelen (uiteraard moet de oproep worden gedaan vanaf de simkaart waarop deze dienst is aangesloten). De methode is, zoals u kunt zien, eenvoudig, maar in dit geval is het de moeite waard eraan te denken dat om de optie uit te schakelen, u een paspoort nodig heeft waarop de simkaart is geregistreerd.

Welnu, de vierde manier om "Engelse lessen" op Beeline uit te schakelen, is door uw persoonlijke account te gebruiken. Om dit te doen, moet u naar de pagina https://lk.beeline.ru/ gaan, respectievelijk het telefoonnummer in de login-kolom en het wachtwoord in de wachtwoordkolom invoeren. Als u voor de eerste keer uw persoonlijke account invoert, moet u in dit geval op "wachtwoord verkrijgen" klikken en binnen een minuut ontvangt u een sms met een reeks cijfers en letters naar het nummer dat wordt aangegeven in de login-kolom: dit is het wachtwoord (tijdelijk, u kunt dit direct na binnenkomst in uw kantoor wijzigen). Zodra u zich in uw persoonlijke account bevindt, moet u naar het gedeelte "diensten" gaan en, tegenover het gewenste, op de knop "uitschakelen" klikken.

Aanbevolen: