Nokia-beveiligingscode Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Nokia-beveiligingscode Ontgrendelen
Nokia-beveiligingscode Ontgrendelen

Video: Nokia-beveiligingscode Ontgrendelen

Video: Nokia-beveiligingscode Ontgrendelen
Video: Nokia 105 TA-1174 Security Code Unlock 100% Working 2024, April
Anonim

Nokia-telefoons hebben zo'n functie als beveiligingscode. Het wordt gebruikt om de gegevens te beschermen die u als vertrouwelijk beschouwt of die u gewoon wilt verbergen voor onbevoegden. Als u de beveiligingscode bent vergeten, kunt u deze eenvoudig ontgrendelen door een eenvoudige instructie te volgen.

Nokia-beveiligingscode ontgrendelen
Nokia-beveiligingscode ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Neem eerst contact op met uw Nokia-vertegenwoordiger om de firmware-reset- en wachtwoordresetcodes voor uw telefoonmodel te krijgen. Er zijn veel verschillende varianten van codes op internet, maar niemand neemt verantwoordelijkheid als je telefoon beschadigd raakt als gevolg van een verkeerd ingevoerde code. Vraag om een officiële brief van een bedrijfsvertegenwoordiger om dit te voorkomen.

Stap 2

Als u de code dringend moet ontgrendelen, maar er geen informatie wordt ontvangen, flash dan uw telefoon opnieuw. In dit geval gaan alle gegevens verloren, dus gebruik deze methode alleen als u het wachten op een reactie van Nokia helemaal beu bent. Om je telefoon te reflashen, moet je hem synchroniseren met je computer en hem reflashen met speciale software.

Stap 3

Als stap nummer twee moeilijk voor je is, of als je geen tijd of zin hebt om het te doen, neem dan contact op met een Nokia-servicecentrum. Ongeacht of uw telefoon onder de garantie valt of niet, u kunt worden geholpen met zowel ontgrendelen als knipperen. Vergeet niet om de consultants te vertellen wat u precies wilt doen - reset de firmware of reset eenvoudig de beveiligingscode.

Aanbevolen: