Hoe Herken Je Een Mobiel Op Achternaam

Inhoudsopgave:

Hoe Herken Je Een Mobiel Op Achternaam
Hoe Herken Je Een Mobiel Op Achternaam

Video: Hoe Herken Je Een Mobiel Op Achternaam

Video: Hoe Herken Je Een Mobiel Op Achternaam
Video: FAKE VS REAL iPhone 12 Pro 2024, Mei
Anonim

In het leven zijn er momenten waarop je dringend contact moet opnemen met een persoon, en je hebt alleen zijn achternaam en dat is alles. Er zijn verschillende manieren waarop u het telefoonnummer kunt achterhalen van de persoon die u nodig heeft. Maar al deze methoden geven geen 100% garantie dat u precies het nummer krijgt dat u interesseert. Toch is deze taak goed te doen.

Hoe herken je een mobiel op achternaam
Hoe herken je een mobiel op achternaam

Het is nodig

Mobiele telefoon en de naam van de persoon die u zoekt

instructies:

Stap 1

Alles wordt bepaald door verbindingen. Als u familieleden of vrienden bij de politie heeft, kunt u zich tot hen wenden voor hulp. Het parket of het ministerie van Binnenlandse Zaken kunnen gemakkelijk een verzoek indienen bij mobiele bedrijven. En ze zullen snel een lijst maken met nummers die onder deze naam zijn geregistreerd.

Stap 2

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de mobiele bedrijven. De moeilijkheid ligt in het feit dat officiële mobiele bedrijven dergelijke informatie niet verstrekken. Ook hier is het noodzakelijk om op zijn minst enige verbindingen te hebben. Maar er zijn veel mobiele bedrijven. En het kan voorkomen dat de persoon die je zoekt niet in de database staat van het bedrijf waar je hebt gesolliciteerd. Voor een grotere kans is het het beste om contact op te nemen met het beroemdste mobiele bedrijf en vervolgens met de rest.

Stap 3

Het is niet ongewoon om sites op internet te vinden die services bieden voor het bepalen van een mobiel nummer op achternaam. De service wordt uiteraard betaald. En in de meeste gevallen is dit gewoon valsspelen. Maar er zijn sites die dergelijke diensten echt aanbieden, met de databases van de grootste mobiele bedrijven. Maar feit is dat de databases van mobiele bedrijven dagelijks worden aangevuld. En als iemand relatief recent een nummer heeft gekocht, hebben dergelijke sites misschien gewoon niet het nummer dat u nodig hebt.

Aanbevolen: