Xiaomi Redmi 4X Vs. Redmi 4 Pro En Redmi 3X: Welke Smartphone Te Kopen

Inhoudsopgave:

Xiaomi Redmi 4X Vs. Redmi 4 Pro En Redmi 3X: Welke Smartphone Te Kopen
Xiaomi Redmi 4X Vs. Redmi 4 Pro En Redmi 3X: Welke Smartphone Te Kopen

Video: Xiaomi Redmi 4X Vs. Redmi 4 Pro En Redmi 3X: Welke Smartphone Te Kopen

Video: Xiaomi Redmi 4X Vs. Redmi 4 Pro En Redmi 3X: Welke Smartphone Te Kopen
Video: Xiaomi Redmi 4a vs Redmi 4x vs Redmi 4 Pro - КАКИЕ ОТЛИЧИЯ И ЧТО ВЫБРАТЬ 2024, Mei
Anonim

In 2017 lanceerde xiaomi twee nieuwe budget-smartphones: redmi 4 pro en redmi 4X. Beide apparaten lijken erg op elkaar en op de vorige generatie van de redmi-lijn. Om de gebruiker te laten begrijpen welke van deze smartphones het beste is om te nemen, moet men zich verdiepen in hun kenmerken.

Xiaomi Redmi 4X vs. Redmi 4 Pro en Redmi 3X: welke smartphone te kopen
Xiaomi Redmi 4X vs. Redmi 4 Pro en Redmi 3X: welke smartphone te kopen

Redmi 4x

Deze smartphone heeft een schermdiagonaal van 5 inch. De IPS-matrix heeft een niet al te hoge resolutie - 1280 bij 720 pixels. Zelfs voor een budgettelefoon is dit een vrij lage parameter. Het scherm is helder, de kijkhoeken zijn groot. Bij rotatie worden de kleuren donkerder.

Xiomi 4x heeft een Qualcomm Snapdragon 435-processor met acht kernen, geklokt op maximaal 1,4 GHz. De grafische versneller is ingebouwd in de processor.

De redmi 4x wordt geleverd met 2 GB RAM en 16 GB opslagruimte. Het is mogelijk om het geheugen uit te breiden met microSD tot 128 GB. Niet de beste indicatoren, maar voldoende voor gebruik. Voor de prijs van dit apparaat kun je oplossingen vinden met een grote hoeveelheid RAM en ROM.

Om de prestaties te controleren, werd de antutu-benchmark gebruikt. Daarin scoorde de smartphone slechts 44.000 punten en is te vergelijken met de middenklasse smartphones van vroeger.

Er zijn 2 camera's, één voor 13 megapixels, de andere voor 5 megapixels. Video opnemen in fullHD 30fps-resolutie. De camera's zijn over het algemeen best goed en doen niet onder voor andere toestellen in hetzelfde prijssegment.

Een ruime 4100 mAh-batterij ondersteunt het apparaat tot 10 uur gesprekstijd.

Redmi 4 pro

Dit toestel heeft net als het vorige een schermdiagonaal van 5 inch. De IPS-matrix ondersteunt de huidige standaard fullHD 1920x1080 resolutie. Dezelfde resolutie is te vinden op de vlaggenschepen van dit jaar. Het scherm doet qua helderheid niet onder voor 4x, de kijkhoeken zijn groot. Bij rotatie worden de kleuren donkerder.

De smartphone heeft een krachtig genoeg qualcomm Snapdragon 625 acht-core processor met een kloksnelheid tot 2 GHz. De grafische versneller, zoals in het geval van de xiaomi redmi 4 x, is ingebouwd in de processor.

Redmi 4 pro heeft al 3 GB RAM en 32 GB permanent geheugen aan boord. Er is de mogelijkheid om uit te breiden met een microSD-geheugenkaart voor nog eens 128 GB. De hoeveelheid geheugen rechtvaardigt zijn prijs volledig en is meer dan genoeg voor gebruik.

Antutu geeft 62.000 punten. Afgaande op de benchmarktests kan het toestel zich meten met de vertegenwoordigers van de subvlaggen van dit jaar.

De pro-versie heeft 2 camera's, die identiek zijn aan de camera's in redmi 4x. De fotokwaliteit is hetzelfde voor de apparaten.

De smartphone heeft dezelfde grote 4100 mAh-accu, maar dan met ondersteuning voor snellaadtechnologie. Door het hogere stroomverbruik heeft het toestel zo'n 8 uur gesprekstijd.

Afbeelding
Afbeelding

Vergelijking met redmi 3x

Ondanks dat de redmi 4x niet ver verwijderd is van zijn voorganger, is hij toch iets beter qua prestaties. De Redmi 3x heeft een vergelijkbare Sharpdragon 430-processor geklokt op 1,4 GHz. De hoeveelheid RAM is 2 GB en het permanente geheugen is 32 GB. Ook uitbreidbaar met 128GB.

De kenmerken die belangrijk zijn voor de prestaties zijn vergelijkbaar voor de redmi 4x en voor de redmi 3x, maar na het controleren van de laatste via de anttu krijgen we slechts 36.000 punten, wat veel minder is dan die van de ontvanger.

Als u tussen deze drie apparaten kiest, is uw beste keuze de redmi 4 Pro. Het heeft de hoogste prestaties voor een vergelijkbare prijs. Je kunt het kopen voor 11 duizend roebel. De prijs van redmi 4x begint bij 12 duizend roebel.

Aanbevolen: