Hoe Maak Je Een Repeater?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Repeater?
Hoe Maak Je Een Repeater?

Video: Hoe Maak Je Een Repeater?

Video: Hoe Maak Je Een Repeater?
Video: Minecraft Redstone Repeater Infinite Loop Tutorial 1.15.2 (2020) 2024, Mei
Anonim

Een passieve repeater is een apparaat om de ontvangst van een radiosignaal in een afgeschermde ruimte te verbeteren. In tegenstelling tot een actieve repeater, vereist een passieve geen stroombron of registratie bij regelgevende instanties.

Hoe maak je een repeater?
Hoe maak je een repeater?

instructies:

Stap 1

Installeer een antenne op een plaats waar u het signaal kunt ontvangen, die is ontworpen om te werken in het bereik waarin u in een andere kamer wilt ontvangen. Deze antenne moet worden geplaatst op een locatie waar hij gegarandeerd niet door bliksem wordt geraakt en waar hij niet kan worden blootgesteld aan atmosferische neerslag.

Stap 2

Sluit een kabel aan die RF-energie in het gewenste bereik kan verzenden naar de antenne. Deze kabel moet worden afgestemd op de antenne in een zodanige parameter als karakteristieke impedantie.

Stap 3

Leid de kabel van de antenne naar de kamer waar u het signaal wilt ontvangen.

Stap 4

Sluit een andere antenne aan op het andere uiteinde van de kabel. Het moet op zijn beurt ook zijn ontworpen om in het gewenste bereik te werken en ook qua karakteristieke impedantie op de kabel passen.

Stap 5

Installeer binnen een ontvanger met een eigen ingebouwde antenne. U kunt ook zendapparaten met een laag vermogen gebruiken, bijvoorbeeld de normen IMT-MC-450, GSM / GPRS / EDGE, 3G, WiMax, PMR, LPD. Maar krachtige zendapparaten (zelfs van het CBS-assortiment) kunnen niet worden gebruikt in combinatie met passieve repeaters.

Stap 6

Test de gefabriceerde passieve repeater in werking. Signaalontvangst binnenshuis zou aanzienlijk moeten toenemen. Als het gaat om internettoegang, zou de snelheid van de gegevensoverdracht bijna moeten stijgen tot de bovengrens die is ingesteld door het tariefplan dat u gebruikt.

Stap 7

Als u van plan bent apparatuur te gebruiken die in verschillende banden werkt in een afgeschermde ruimte, gebruik dan meerdere passieve repeaters die ontworpen zijn om in de juiste frequentiebanden te werken.

Stap 8

Wanneer u zendapparaten gebruikt in een kamer die is uitgerust met een passieve repeater, breng hun ingebouwde antennes dan niet dicht bij uw hoofd. Zorg ervoor dat mensen niet in de buurt komen van de antenne aan het andere uiteinde van de kabel.

Aanbevolen: