Hoe Kies Je Een USB-stick Voor Je Smartphone

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een USB-stick Voor Je Smartphone
Hoe Kies Je Een USB-stick Voor Je Smartphone

Video: Hoe Kies Je Een USB-stick Voor Je Smartphone

Video: Hoe Kies Je Een USB-stick Voor Je Smartphone
Video: How to unmount your USB stick from your Samsung Galaxy S21 Ultra. 2024, Mei
Anonim

In dure smartphonemodellen staan fabrikanten niet toe dat de gebruiker een SD-kaart gebruikt. Dit werd gedaan om de beveiliging van het systeem te vergroten, om niet onder het mom van een virusprogramma aan de telefoon te gaan. Een ander probleem is de gecombineerde sim- en SD-kaartsleuf. Om een geheugenkaart te installeren, moet je één simkaart opgeven. De uitweg is de keuze voor een USB-stick voor een smartphone, die het geheugen zonder serieuze kosten zal uitbreiden.

Hoe kies je een USB-stick voor je smartphone
Hoe kies je een USB-stick voor je smartphone

instructies:

Stap 1

Om een standaard USB-stick voor een computer met je telefoon te gebruiken, heb je een OTG-kabel of een speciale adapter nodig. Aan de ene kant heeft het een Micro USB-aansluiting voor een gadget, aan de andere kant een aansluiting voor het aansluiten van een standaard USB. Zo'n adapter is ook handig bij het aansluiten van een gamepad of muis. Het is veelzijdig.

Beeld
Beeld

Stap 2

Als je vaak grote bestanden tussen een computer en een smartphone overzet, kun je het beste een universele USB-stick bestellen, die aan de ene kant een Micro USB-aansluiting heeft en aan de andere kant een standaard full-size USB. Je draait hem 180° om zijn as en verandert zijn modus in mobiel/standaard.

Beeld
Beeld

Stap 3

In termen van de interface van een flashstation voor een gadget, focus je op USB 3.0 of 3.1. In deze standaard worden de lees- en schrijfsnelheden aanzienlijk verhoogd. Zo is het inlezen van een bestand nu mogelijk met een snelheid tot 90 Mb/s. De tweede versie van de interface stond maximaal 26 Mb/s toe. Films en muziek worden sneller gekopieerd.

Beeld
Beeld

Stap 4

Voor bezitters van nieuwe MacBooks met USB Type C of vlaggenschip telefoons en tablets van een aantal Chinese merken zijn er flip-flops met Type C/standaard interfaces gemaakt. Deze schijf heeft een moderne snelle 3.1 interface.

Aanbevolen: