Het Alarm Resetten

Inhoudsopgave:

Het Alarm Resetten
Het Alarm Resetten
Anonim

Waarschijnlijk is elke automobilist zo'n situatie wel eens tegengekomen toen het nodig was om de alarminstellingen te resetten. Laten we eens kijken hoe u dit in een paar eenvoudige stappen kunt doen.

Hoe het alarm te resetten
Hoe het alarm te resetten

Noodzakelijk

  • - alarmcentrale;
  • - handleiding.

instructies:

Stap 1

Het op nul stellen (resetten) van elk alarm is een individueel proces. Open de handleiding, er is waarschijnlijk een sectie met gedetailleerde instructies. Als dit gedeelte er niet is of als je om de een of andere reden geen handleiding hebt, wees dan niet boos. Er zijn een paar standaardstappen die geschikt zijn voor de meeste alarmmodellen: De eerste stap is het uitschakelen van de motor van het voertuig. Druk dan negen keer achter elkaar op de Valet service knop. De sirene van het autoalarm laat één kort geluid horen, de stadslichten knipperen twee keer. De Valet-knop bevindt zich op het signaalontvangstapparaat, dat zich meestal onder het stuurblok van een auto bevindt.

Stap 2

Nu moet je het contact aanzetten, waarna de sirene negen korte signalen afgeeft, de stadslichten zullen één keer knipperen. Dit betekent dat je het alarm in een fabrieksreset hebt gezet.

Stap 3

Vervolgens drukt u één keer op de Valet-serviceknop, waarna de sirene één geluidssignaal afgeeft.

Stap 4

Druk op het alarmbedieningspaneel op de knop met het luidsprekerpictogram. Er volgt een lange pieptoon van het bedieningspaneel. Dit betekent dat de fabrieksreset is geslaagd.

Stap 5

Om het systeem uit de resetmodus te halen, moet u het contact uitzetten of wachten tot het systeem deze modus automatisch verlaat. Ter bevestiging hiervan zullen meerdere flitsen van de stadslichten volgen en zal het feedbackbedieningspaneel een melodieus signaal afgeven.

Aanbevolen: