Een Zip-archief Uitpakken Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Zip-archief Uitpakken Op Je Telefoon
Een Zip-archief Uitpakken Op Je Telefoon

Video: Een Zip-archief Uitpakken Op Je Telefoon

Video: Een Zip-archief Uitpakken Op Je Telefoon
Video: How To Extract ZIP Files on any Android Device - Very Easy Method 2024, Mei
Anonim

Hebben ze je een zip-archief per e-mail gestuurd, waarin de bestanden een formaat hebben dat alleen geschikt is om in een smartphone te openen? Hiervoor moet u eerst het archief uitpakken. Dit kan met een telefoon als deze op het Symbian-besturingssysteemplatform draait.

Een zip-archief uitpakken op je telefoon
Een zip-archief uitpakken op je telefoon

instructies:

Stap 1

Ga naar de website op https://www.lonelycatgames.com/?app=xplore. Download vanaf daar het SIS- of SISX-bestand met de versie van de X-Plore-applicatie die overeenkomt met uw model mobiele telefoon.

Stap 2

Lees de gebruiksvoorwaarden van het programma. Het zit tussen shareware en freeware in. Indien u dit wenst, kunt u deze tegen betaling inschrijven. Maar deze procedure is optioneel, omdat de applicatie zelfs zonder registratie constant kan worden gebruikt.

Stap 3

Breng het bestand over naar de geheugenkaart in de telefoon op een manier die bij u past (Bluetooth, IrDA, kabel, kaartlezer) in de map met het label Overige. Als u een kaartlezer kiest, vergeet dan niet om de optie "Kaart uitwerpen" in het telefoonmenu te gebruiken. Dit item bevindt zich in een kort menu dat verschijnt wanneer u op de aan/uit-toets van de telefoon drukt. Houd er rekening mee dat oudere apparaten mogelijk geen hot-ejectable geheugenkaarten hebben. Schakel uw telefoon uit voordat u de kaart verwijdert.

Stap 4

Start de bestandsbeheerder van de mobiele telefoon. Dit submenu-item bevindt zich in de map van het hoofdmenu van het apparaat, genaamd "Tools". De inhoud van het ingebouwde geheugen van de mobiele telefoon wordt hier weergegeven. Druk op de rechterknop van de telefoon - de inhoud van de geheugenkaart wordt weergegeven. Ga naar de map met de naam "Overige". Op dezelfde manier hernoemt de ingebouwde dispatcher automatisch wanneer "Overige" wordt weergegeven.

Stap 5

Zoek het SISX- of SIS-bestand met het X-Plore-programma. Selecteer de geheugenkaart als installatielocatie. Open de menumap genaamd "Mijn apps". Zoek de X-Plore-applicatie erin en start deze.

Stap 6

Open het archief op de geheugenkaart. Ga daarna direct naar of pak de bestanden die je nodig hebt uit naar de gewenste map. Op deze manier kunt u archieven van twee formaten verwerken - RAR en ZIP. TGZ-, TAR- en GZ-formaten worden niet ondersteund door X-Plore.

Aanbevolen: