Geld Verdienen Op Android

Geld Verdienen Op Android
Geld Verdienen Op Android

Video: Geld Verdienen Op Android

Video: Geld Verdienen Op Android
Video: 22 Apps zum Geld verdienen mit deinem Smartphone 📱🤑 2024, Mei
Anonim

Veel mensen hebben nu telefoons en tablets. De meeste mensen kopen apparatuur met het Android-systeem. Maar weinig mensen weten dat je geld kunt verdienen met Android. Bovendien, als je moeite doet en een bepaalde hoeveelheid tijd doorbrengt, zal het verdiende geld behoorlijk goed zijn.

inkomsten op Android
inkomsten op Android

Inkomsten op Android-applicaties

De meest betaalbare manier om geld te verdienen met Android is door applicaties te downloaden van PlayMarket. Dit is een zeer reëel en eenvoudig inkomen. Applicatieontwikkelaars moeten hun product immers van topkwaliteit maken om winst te maken. En om dit doel te bereiken, geven ze hun eigen geld uit door te betalen voor het downloaden van de applicatie.

Om winst te maken, hoeft u niet alleen de applicatie van PlayMarket te downloaden, maar moet u zich ook registreren op een speciale beurs. Het is goed dat internet er vol mee staat. De meest populaire uitwisseling van allemaal is AppRating.ru. Bij het registreren moet u een speciaal programma voor uw smartphone downloaden. En pas dan beginnen de opdrachten. Als u de toepassing opent, ziet u een lijst met actieve taken. Voor elke download kunt u 5 tot 10 roebel krijgen.

Maar stop niet bij één uitwisseling. Dit soort inkomsten is immers nog niet populair genoeg en taken zijn misschien niet genoeg.

Inkomsten op Android. Wij maken applicaties

inkomsten op Android
inkomsten op Android

Als de inkomsten uit het downloaden te klein lijken, dan kun je optreden als ontwikkelaar van applicaties voor Android. Met een enorm aantal programma's kan uw kennis van ontwikkeling minimaal zijn. Maar helaas kan een beginnende ontwikkelaar zelden geld verdienen aan de applicatie zelf of aan de add-ons. En dan komt de introductie van advertenties in de applicatie te hulp. Een persoon zal periodiek advertenties bekijken terwijl de applicatie draait, en de ontwikkelaar ontvangt hiervoor geld.

Mobiele fotobanken

inkomsten op Android
inkomsten op Android

Als de eigenaar van de Android vaak met zijn hulp foto's maakt, dan is dit een andere manier om geld te verdienen op Android. Er zijn fotobanken die gespecialiseerd zijn in het verkopen van foto's gemaakt met een telefoon of tablet. Om dit te doen, hoeft u alleen de applicatie te downloaden, foto's te maken en uw foto's te koop aan te bieden. Een van de meest populaire diensten is Cashlot.

De gemiddelde prijs voor 1 foto zal iets meer dan $ 1 zijn. Maar naarmate de verkoop stijgt, kunt u de waarde van elke foto verhogen.

Aanbevolen: