LeEco Cool 1C: Specificaties, Beoordelingen, Prijs

Inhoudsopgave:

LeEco Cool 1C: Specificaties, Beoordelingen, Prijs
LeEco Cool 1C: Specificaties, Beoordelingen, Prijs

Video: LeEco Cool 1C: Specificaties, Beoordelingen, Prijs

Video: LeEco Cool 1C: Specificaties, Beoordelingen, Prijs
Video: LeEco Cool 1 полный обзор одного из лучших смартфонов за 130$! review 2024, April
Anonim

De tandem van twee bedrijven LeEco en CoolPad heeft een moderne smartphone LeEco Cool 1C uitgebracht. Dit model heeft terecht zijn bewonderaars gevonden, omdat het een aantal positieve eigenschappen heeft.

LeEco Cool 1C-smartphone is een goede keuze
LeEco Cool 1C-smartphone is een goede keuze

Externe gegevens van het apparaat

De externe gegevens van deze smartphone, als we zeggen dat het bescheiden is, zeg dan niets. Het ontwerp van Leeko is ronduit zonder enige aanspraak op originaliteit. Maar in principe "doet" het bedrijf LeEko zich niet echt "lastig" met de presenteerbaarheid van zijn gadgets. Bescheiden en met een nogal neutrale smaak - zowel vlaggenschepen als gewone modellen van deze fabrikant worden onder deze slogan geproduceerd. Je zou kunnen vermoeden dat het bedrijf simpelweg bespaart op ontwerpontwikkelingen en het opnieuw uitrusten van productiefaciliteiten met moderne assemblagelijnen. De behuizing van deze smartphone is van metaal en de uitsparingen voor de leeco-antennes zijn van plastic. Het 5,5-inch LCD-scherm is bedekt met Gorilla Glass.

De coole schermresolutie is 1920 x 1080 pixels. De gadget heeft een moderne vingerafdrukscanner. Afzonderlijk moeten de zijframes van het ekko-display worden opgemerkt, die zwart zijn geverfd. Het is moeilijk voor te stellen waar de ontwerper op dat moment van droomde. Maar zo'n frame voegt zeker een negatief aspect toe aan het uiterlijk van dit toestel. De afmetingen van de smartphone zijn 152 mm lang, 74,8 mm breed, 8,2 mm dik. Het gewicht van de telefoon is 157 gram.

Smartphonespecificaties

Het demonteren van de interne inhoud van het apparaat is niet van streek. Het hart van de telefoon is een 8-core Qualcomm Snapdragon 652-processor (4 cores Cortex-A72 tot 1,8 GHz + 4 cores Cortex-A53 tot 1,2 GHz. Grafische coprocessor: Adreno 510, 550 MHz-frequentie. Besturingssysteem: Android 6.0. 1 Marshmallow met EUI Het volume van het hoofdgeheugen - 3 GB Het volume van het opslaggeheugen - 32 GB Ondersteuning voor twee simkaarten De hoofdcamera van de smartphone is 13 megapixel, diafragma f / 2.0, video-opname 4K bij 30fps, video opname, fasedetectie autofocus, dubbele flits.

De foto's zijn redelijk, zowel overdag als 's nachts. Frontcamera 8 megapixel, f/2.2 diafragma, groothoek. Hiermee kunt u zelfportretten van redelijk goede kwaliteit maken. Leeco 4060 mAh batterij, Quick Charge 3.0 snel opladen, volledig mobiel apparaat laadt op in 2 uur. Dit is een goede indicator voor dit smartphonemodel.

Wat betreft de kwaliteit van de LeEco Cool 1-oortelefoon, moet worden opgemerkt dat deze gewoon uitstekend is, de gesprekspartner is duidelijk te horen, zonder metaalvervorming. En dat is geweldig. De firmware kan elke zijn, maar het is beter om de moderne versie te kiezen.

U kunt dit model coolpad kopen bij een bevoegde vertegenwoordiger voor gemiddeld 10-12 duizend roebel. Of bezoek de AliExpress-website en koop een gadget bij een vertrouwde verkoper. We mogen Lieco gerust de beste in zijn segment noemen. Natuurlijk zijn er een aantal ontwerpnadelen en een meer tastbaar nadeel. Dit is het onvermogen om de hoeveelheid geheugen uit te breiden. Maar over het algemeen bleek het Leko-model voor de massamarkt behoorlijk behoorlijk te zijn. Als je de recensie en talloze recensies leest, kun je zien dat de eigenaren van dit mobiele apparaat niet teleurstellen.

Aanbevolen: