BQ Strike - Een Smartphone Voor Jongeren: Kenmerken, Prijs

Inhoudsopgave:

BQ Strike - Een Smartphone Voor Jongeren: Kenmerken, Prijs
BQ Strike - Een Smartphone Voor Jongeren: Kenmerken, Prijs

Video: BQ Strike - Een Smartphone Voor Jongeren: Kenmerken, Prijs

Video: BQ Strike - Een Smartphone Voor Jongeren: Kenmerken, Prijs
Video: Beleggen in 4D Printing: 5x Interessante Aandelen en ETF 2024, April
Anonim

De meeste bezitters van mobiele telefoons zijn bekend met de moeilijke keuze van een nieuwe smartphone. De BQ Strike-smartphonelijn is ontwikkeld door BQ, een van de leiders op de markt voor mobiele elektronica in Rusland en omvat 15 telefoonmodellen.

BQ Strike Power-smartphones
BQ Strike Power-smartphones

BQ Strike smartphone line-up

  • * BQ-5209L Strike LTE
  • * BQ-5301 Strike-weergave
  • * BQ-5211 Staking
  • BQS-5020 Staking
  • BQ-4072 Strike Mini
  • BQ-5057 Slag 2
  • BQ-5044 Strike LTE
  • BQ-5058 Slagkracht Gemakkelijk
  • BQ-5059 Slagkracht
  • BQ-5037 Slagkracht 4G
  • BQ-5594 Slagkracht Max
  • BQ-5510 Strike Power Max 4G
  • BQ-5050 Strike-selfie
  • * BQ-5204 Strike-selfie
  • BQ-5504 Strike Selfie Max

De eerste 3 modellen op de lijst (BQ-5209L, BQ-5301 en BQ-5204, BQ-5211) zijn nieuwe items in de smartphonemarkt van het merk BQ. BQ smartphones worden ontwikkeld in samenwerking met Chinese fabrikanten. Zoals het staat op de officiële website van het bedrijf: "De assemblage van de apparaten wordt uitgevoerd door de specialisten van de Chinese" Silicon Valley "Shenzhen, waar de beste fabrieken in het land met een rijke ervaring en een onberispelijke reputatie zijn gevestigd." De servicecentra van het bedrijf bevinden zich in Moskou, in heel Rusland en in de buurlanden.

BQ-servicecentra
BQ-servicecentra

Kenmerken van BQ Strike-smartphones

Alle modellen die in deze lijn worden gepresenteerd, draaien op de Android 6- of 7-versie, waardoor het gemakkelijk is om de smartphone aan te passen aan uw criteria en behoeften.

De hoeveelheid RAM voor alle modellen is 1 GB, het ingebouwde geheugen is 8 GB (behalve de BQ-5504 Strike Selfie Max-smartphone met respectievelijk 3 GB en 16 GB).

De minimale schermgrootte is 5" (behalve de BQ-4072 Strike Mini met een 4" scherm), de maximale schermgrootte is 5,5". De meeste schermen van de smartphonelijn zijn gemaakt met behulp van IPS-technologie, wat beter is dan de gebruikelijke TFT-matrix (behalve de BQ-5301 View- en BQ-4072 Mini-modellen).

Elke Strike-smartphone ondersteunt 2 simkaarten, een extra micro-SD-kaart, 3G draadloze technologie, Bluetooth en GPS-geo-positioneringssysteem.

Alleen nieuwe modellen van deze lijn hebben ondersteuning voor Wi-Fi-communicatie en, vreemd genoeg, het meest budgetmodel in de lijn (Mini).

De batterijcapaciteit is van 2000 tot 5000 mAh, het Mini-model met 1300 mAh verschilt in lage capaciteit.

Van de voordelen van de modellen kan worden opgemerkt dat om een simkaart in de telefoon te plaatsen - u de batterij niet hoeft te verwijderen, zoals bij sommige fabrikanten wordt gedaan.

Ook is elk van de bq strike-smartphones uitgerust met twee camera's - de hoofdcamera met een resolutie van 8 tot 13 Mps en de voorste met een resolutie van 5 tot 8 Mps (behalve het Mini-model met 5 Mps en 2 Mps). Daarom kan elke selfie-liefhebber een foto van behoorlijke kwaliteit maken en op Instagram plaatsen.

Het kleurenschema van smartphones is gevarieerd, waaronder de volgende kleuren: zwart, grijs, goud, blauw, donkerblauw, zilver, rood, roze, geel en u kunt een oplossing naar uw smaak kiezen.

Bijna alle modellen zijn gemaakt in een metalen behuizing, zodat betrouwbaarheid en veiligheid tijdens het gebruik op het juiste niveau zullen zijn. Het gemiddelde gewicht van een smartphone varieert van 150 g tot 200 g.

De standaarduitrusting van elke smartphone omvat: batterij, oplader, USB-kabel, garantiekaart, handleiding en gebruiksaanwijzing. Een hoofdtelefoon wordt alleen meegeleverd met het BQ-5058-model.

BQ Strike-prijsbeleid

De kosten van smartphones van de BQ Strike-lijn variëren van 3.090 roebel. (voor het BQ-4072 Strike Mini-model) tot 9990 roebel. (voor het BQ-5504 Strike Selfie Max-model), zodat iedereen een BenCue-telefoon voor zichzelf kan kiezen in overeenstemming met zijn financiële mogelijkheden.

BQ Strike-smartphones worden terecht beschouwd als jeugdmodellen en zien er fatsoenlijk uit in vergelijking met hun concurrenten, vooral vanwege hun prijs.

Aanbevolen: