Hoe Een Handmatige Vleesmolen In Elkaar Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Handmatige Vleesmolen In Elkaar Te Zetten
Hoe Een Handmatige Vleesmolen In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Handmatige Vleesmolen In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Handmatige Vleesmolen In Elkaar Te Zetten
Video: Hoe werkt een Gehaktmolen? | Cookinglife 2024, April
Anonim

De moderne mens is zo gewend aan gemechaniseerde apparaten dat hij soms niet eens een handmatige vleesmolen in elkaar kan zetten. Inderdaad, wat te doen met al die onbegrijpelijke stukjes ijzer. Waar is deze pen voor? Wat voor schroef? Wat voor propeller? Is dit een vleesmolen of een onderwatervliegtuig?! Het is gewoon dat mijn hoofd barst van al deze moeilijkheden, van al dit gedoe! En trouwens, een handmatige vleesmolen zal veel betrouwbaarder zijn dan alle keukenmachines samen. Met zachte behandeling zal dit apparaat nog steeds achter-achterkleinkinderen dienen. Zoals ze zeggen, voor altijd! Dus hoe monteer je een handmatige vleesmolen?

Hoe een handmatige vleesmolen in elkaar te zetten
Hoe een handmatige vleesmolen in elkaar te zetten

Het is nodig

  • huisvesting
  • Spiraalvormige schacht:
  • Mes
  • rooster
  • Schroefring
  • Een pen
  • Schroef
  • Twee pakkingen

instructies:

Stap 1

Voor je staat het lichaam van een handmatige vleesmolen. Het is vermeldenswaard dat het is gemaakt van roestvrij metaal, zodat de gerolde massa niet oxideert bij interactie met een handmatige vleesmolen. Het lichaam - het grootste deel - heeft drie gaten. Producten om te rollen worden in het trechtervormige gat geplaatst. Je hoeft het niet aan te raken. Let op het grote ronde gat. Neem de spiraalvormige as en steek deze in dit gat totdat deze stopt. De spiraalvormige as is ontworpen om de rollende massa naar de messen van het mes te duwen.

Stap 2

Pak het mes. Dit onderdeel lijkt op een propeller, maar meer natuurlijk op een shuriken - het werpwapen van Japanse ninja's. Gooien is echter niet aan te raden. Schuif het mes op de spiraalvormige schacht zodat de holle kant van het mes goed tegen de schacht past. Als je het verkeerd aanbrengt, kan het mes van een handmatige vleesmolen de opgerolde massa niet malen.

Stap 3

De vleesmolen kan het product niet malen zonder de grill. Neem een rooster, een rond, plat stuk met gaten. Het doet een beetje denken aan een plakje worst. Leg het op het mes. Het rooster moet goed tegen de platte kant van het mes passen. Om te voorkomen dat het rooster met het mes meedraait, zit er een kleine zijuitsparing op. Het moet overeenkomen met het uitsteeksel op het molenlichaam. Als u het rooster correct installeert, komt de geraspte massa uit de gaten.

Stap 4

Zet het mes en de rasp vast met een ring. Misschien heeft uw model een schroefdraad aan de binnenkant. De draad moet zich ook rond het ronde gat bevinden waar u de spiraalvormige as, het mes en het rooster hebt geplaatst. Rijg de ring rond het ronde gat totdat deze stopt.

Stap 5

Schuif de afstandhouder op de achterkant van de schroefas. Pak een handvat en bevestig het. Gebruik een tweede afstandhouder. Zet de handgreep vast met de speciale schroef. De vleesmolen is klaar voor gebruik. Het blijft alleen om de handmatige vleesmolen aan het vlakke oppervlak van de tafel te bevestigen.

Aanbevolen: