Hoe Kies Je Een Vaste Telefoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Vaste Telefoon?
Hoe Kies Je Een Vaste Telefoon?

Video: Hoe Kies Je Een Vaste Telefoon?

Video: Hoe Kies Je Een Vaste Telefoon?
Video: Gigaset A540A DECT telefoon Productvideo 2024, Mei
Anonim

Ondanks alle voordelen van mobiele telefoons is er nog steeds vraag naar vaste communicatie. Dit is een goedkoop te gebruiken verbinding, het is betrouwbaar en onafhankelijk van stroomvoorziening, het is handig zowel op kantoor als thuis.

Hoe kies je een vaste telefoon?
Hoe kies je een vaste telefoon?

Noodzakelijk

telefoontoestel, telefoonaansluiting

instructies:

Stap 1

Bepaal welke functies je nodig hebt op je telefoon. Moderne vaste vaste telefoons bieden de mogelijkheid om het telefoonboek te gebruiken (geheugen voor 20-30 nummers), antwoordapparaat, display, nummerherkenning, automatisch kiezen met één knop, snel opnieuw kiezen, luidspreker, nummerbehoudfunctie. Uiteraard hangt de prijs af van de breedte van de mogelijkheden van het apparaat.

Stap 2

Vraag bij het kiezen van een apparaat in een winkel aan de verkoper of het mogelijk is om ter plekke de werking van het apparaat te controleren. Als dit niet mogelijk is, moet u het apparaat thuis controleren. Hier kunt u de kwaliteit van de luidspreker en microfoon controleren: er zijn geen vreemde geluiden of interferentie tijdens een gesprek (goede geluidskwaliteit is een van de belangrijkste voordelen van een vaste lijn ten opzichte van een mobiele).

Stap 3

Let bij het kiezen van de afmetingen van een stationair apparaat op het feit dat hoe groter het apparaat, hoe groter de reeks extra functies die het heeft. Als dit een kantoorapparaat is, waar in de regel niet veel vrije ruimte op het bureau is en het budget voor de aanschaf beperkt is, zul je de nodige functies moeizaam moeten selecteren. Geef displays, telefoonboek, speakerphone op.

Stap 4

Verwen jezelf met een home-apparaat met een maximum aan functies en mogelijkheden, want centimeters besparen hoeft in dit geval niet. Op een groot display kunt u het nummer van de beller zien, de laatste paar nummers van de mensen die u hebben gebeld, worden opgeslagen in het geheugen van de telefoon. Op het display worden ook de laatst gekozen nummers, de kiestijd en de gespreksduur weergegeven. De achtergrondverlichtingsfunctie van het display kan bijvoorbeeld erg handig zijn bij het maken van een nachtelijke oproep.

Stap 5

Geef de antwoordapparaatfunctie niet op: overgeschakeld naar deze modus, neemt het apparaat alle inkomende oproepen op, zendt naar alle bellers in uw afwezigheid wat u hen wilt sturen, en neemt ook hun korte spraakberichten op.

Aanbevolen: