Black Pearl: Vecht Niet Tegen Leeftijd, Maar Beheers Het

Black Pearl: Vecht Niet Tegen Leeftijd, Maar Beheers Het
Black Pearl: Vecht Niet Tegen Leeftijd, Maar Beheers Het

Video: Black Pearl: Vecht Niet Tegen Leeftijd, Maar Beheers Het

Video: Black Pearl: Vecht Niet Tegen Leeftijd, Maar Beheers Het
Video: Black Pearl and Dutchman POTC : A New Day2 2024, Mei
Anonim

De bijgewerkte lijn van "Black Pearl" RETINOL + is ontwikkeld in samenwerking met experts van een onderzoekscentrum in de Verenigde Staten.

RETINOL + Black Pearl is ontwikkeld in samenwerking met experts van een onderzoekscentrum in de VS
RETINOL + Black Pearl is ontwikkeld in samenwerking met experts van een onderzoekscentrum in de VS

Black Pearl is een expert op het gebied van leeftijdsmanagement en een favoriet merk van Russische vrouwen. Fondsen "Black Pearl" danken hun effectiviteit aan de resultaten van jarenlange deskundige ontwikkeling in combinatie met moderne technologie.

Al meer dan 20 jaar is de sleutel tot het succes van het merk Black Pearl een professionele benadering en constante productkwaliteitscontrole, met behulp van geavanceerde diagnostische systemen.

De Black Pearl-formules zijn uniek* en worden gecreëerd door een team van experts in ons eigen laboratorium, waarvan de technische uitrusting voortdurend wordt bijgewerkt.

"Black Pearl" volgt de wereldwijde trends in de cosmeticamarkt en werkt samen met Amerikaanse experts en een Europees laboratorium dat gespecialiseerd is in het evalueren van de effectiviteit. Dit alles stelt ons in staat om de beste oplossingen te vinden voor de behoeften van de huid van Russische vrouwen.

Vandaag opent "Black Pearl" een nieuwe "* benadering van huidverzorging", die het resultaat is van transformatie, waarbij de succesvolle ervaring uit het verleden opnieuw wordt bekeken. Black Pearl blijft lang bestaande stereotypen bestrijden, met name leeftijdsdiscriminatie, en ondersteunt de trend naar leeftijdsbeheer met effectieve oplossingen, die elke vrouw op elke leeftijd helpt innerlijke harmonie te vinden en natuurlijke schoonheid te behouden.

RETINOL + beautyprogramma's: mooie, verzorgde huid op elke leeftijd.

"Black Pearl" presenteert een productlijn met een verbeterde samenstelling, met een actief Retinol + -complex in een bijgewerkt ontwerp. Het programma houdt rekening met de behoeften van vrouwen van verschillende leeftijden en omvat een assortiment van 36+, 46+, 56+, 60+ producten.

Het gebruik van cosmetica met retinol kan na 30 jaar met recht de gouden standaard voor huidverzorging worden genoemd, vanwege de uitgesproken werking van het bestanddeel. Retinol stimuleert het werk van huidcellen, die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, helpt rimpels glad te strijken, de elasticiteit van de huid te vergroten en het reliëf te verbeteren.

De fondsen worden ontwikkeld in samenwerking met experts van een onderzoekscentrum in de Verenigde Staten. De formules bevatten een speciaal geselecteerde concentratie retinol, die geschikt is voor langdurig dagelijks gebruik en - in synergie met actieve ingrediënten voor verschillende leeftijdsgroepen - een verjongende werking heeft. Het verzorgingsprogramma voor elke leeftijd wordt vertegenwoordigd door drie producten: dagcrème, nachtcrème en oogcrème.

Black Pearl was een van de eersten op de Russische markt die producten introduceerde die liposomen gebruikten. De dagcrèmes en oogcrèmes van RETINOL + bevatten ook een hightech liposomale vorm van retinolderivaat, waardoor het actieve ingrediënt zelfs onder invloed van ultraviolette stralen effectief kan werken, terwijl mogelijke bijwerkingen die typisch zijn voor de traditionele vorm van retinol worden geminimaliseerd.

Actieve ingrediënten voor elke leeftijd.

Leeftijdsspecifieke indeling van cosmetica is wetenschappelijk verantwoord vanuit het oogpunt van cosmetologie. "Black Pearl" was een van de eersten op de binnenlandse markt die zorg aanbood in overeenstemming met de behoeften van de huid, op basis van een grondige analyse van gegevens over de kenmerkende fysiologische kenmerken en conditie van de huid op verschillende leeftijden: 36+, 46+, 56+, 60+, en werd het favoriete merk van Russische vrouwen.

In de formules van de RETINOL + -lijn worden ingrediënten gebruikt die specifiek en effectief de problemen van huidherstel oplossen - er is een actief ingrediënt voor elke leeftijd.

Afbeelding
Afbeelding

Schoonheidsprogramma 36+: RETINOL + Vitamine C voor een stralende huid, tegen de eerste rimpels.

Vanaf de leeftijd van 35 beginnen vermoeidheid en stress de conditie van de huid te beïnvloeden. Droogte, verminderde toon, doffe teint - dit alles is het resultaat van het vertragen van de processen van huidvernieuwing. Op deze leeftijd is een krachtige vitaminelading en versterking van de huideigen beschermende functies nodig. In deze behoefte wordt voorzien door de lijn met Retinol en de krachtige antioxidant Vitamine C in de 36+ lijn. Ze werken in paren en versnellen de celvernieuwing, wat resulteert in een verbeterde teint, een gladder huidreliëf, fijne rimpels gladstrijken en minder zichtbare tekenen van vermoeidheid.

Schoonheidsprogramma 46+: RETINOL + Omega-zuren voor hydratatie, stevige huid en vermindering van rimpels.

Vanaf deze leeftijd in de huid neemt het vochtgehalte merkbaar af, de aanmaak van collageen en de snelheid van celvernieuwing. Deze veranderingen beïnvloeden het uiterlijk: er verschijnen diepe rimpels, het ovaal van het gezicht "zweeft", de neus-lippenplooien worden merkbaar en de gevoeligheid voor externe factoren neemt toe. Programma 46+ heeft tot doel natuurlijke processen te activeren die gericht zijn op huidverjonging.

Een effectieve oplossing kan een combinatie zijn van Retinol en Omega-zuren om de synthese van collageen en hyaluronzuur te stimuleren, het vochtgehalte van de huid te herstellen en een ondersteunend en verdikkend "frame" van de huid te vormen.

Age management programma 56+: RETINOL + PRO-collageen voor intensieve voeding, liftend effect, bestrijding van rimpels en het verlichten van ouderdomsvlekken.

Na 50 jaar verzwakt de synthese van collageenvezels en kan de zwaartekracht de helderheid van de gezichtscontouren nadelig beïnvloeden. Bovendien neemt het niveau van het hormoon oestrogeen sterk af, wat leidt tot een snelle veroudering van de huid: een toename van de diepte van rimpels, verlies van elasticiteit, leeftijdsgebonden pigmentatie. Om de huid te herstellen is intensieve voeding en aanvulling van het verloren collageen noodzakelijk. Retinol en PRO-collageen zijn hiervoor verantwoordelijk in Programma 56+. Complexe verzorging, bestaande uit dag-, nacht- en oogcrème, verstevigt de huid, verzacht het reliëf, verheldert ouderdomsvlekken en maakt de contouren van het gezicht helderder en steviger.

Age Management Program 60+: RETINOL + Plant Peptiden om rimpels glad te strijken, de dichtheid van de huid te vergroten en de huidskleur te verbeteren.

Op 60-jarige leeftijd heeft de huid een verdikt stratum corneum, ongelijkmatige toon, lage elasticiteit en talrijke diepe rimpels. Tijdens deze periode heeft de huid maximaal herstel, voeding en versteviging nodig. Het is noodzakelijk om de verloren componenten - elastine, collageen, hyaluronzuur - aan te vullen om rimpels effectief te bestrijden. Het revitaliserende effect van Retinol in het 60+ Programma wordt versterkt door Plant Peptiden, die een krachtig anti-aging effect hebben. Hun actie is gericht op het verhogen van de huidturgor en het verbeteren van de contouren van het gezicht en de hals, waardoor rimpels worden gladgestreken.

Aanbevolen: