Hoe De Telefoonkleur Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoonkleur Te Veranderen
Hoe De Telefoonkleur Te Veranderen

Video: Hoe De Telefoonkleur Te Veranderen

Video: Hoe De Telefoonkleur Te Veranderen
Video: How to change inverted colors on Samsung phone. 2024, Mei
Anonim

Als het uiterlijk van uw mobiele telefoon nogal armoedig is of als u de kleur van de mobiele telefoon beu bent, maar het kopen van een nieuw apparaat niet bij uw plannen is inbegrepen, is de beste oplossing om de oude telefoonhoes te vervangen door een nieuwe. Je kunt het trouwens zelf doen.

Hoe de telefoonkleur te veranderen
Hoe de telefoonkleur te veranderen

Noodzakelijk

  • - een nagelschaartje;
  • - een nieuw gebouw.

instructies:

Stap 1

Om het hoesje van een telefoon te veranderen, moet u eerst bepalen tot welk type uw mobiele telefoon behoort. Het punt is dat er telefoons zijn waarbij de verandering van de behuizing door de fabrikant wordt verzorgd. Als u zo'n apparaat heeft, vindt u op de behuizing verschillende vergrendelingen die opzij moeten worden geschoven, waarna het oude reserveonderdeel eenvoudig kan worden verwijderd door het te vervangen door het gekochte.

Stap 2

Als uw telefoon niet een van deze modellen is, moet u wat meer tijd besteden aan het vervangen van de behuizing. Eerst moet u een origineel reserveonderdeel kopen dat perfect bij uw mobiele telefoon past. Anders kunnen uw acties het apparaat beschadigen. Houd er bij het vervangen van de behuizing van een telefoon waarin dit niet door de fabrikant wordt geleverd, rekening mee dat daarna de telefoongarantie niet meer geldig is. Om de behuizing te wisselen, hebt u ook een set miniatuurschroevendraaiers nodig (ze zijn gemakkelijk te vinden in een gespecialiseerde winkel).

Stap 3

Neem een schroevendraaier van de juiste maat en verwijder voorzichtig alle schroeven die u op de behuizing vindt. Verwijder het daarna en vervang het door een nieuwe. Wees extra voorzichtig bij het installeren van het scherm op een nieuw paneel: zorg ervoor dat het displayframe precies is uitgelijnd met het frame van het beschermglas.

Stap 4

Nadat u de nieuwe behuizing hebt geïnstalleerd, draait u alle schroeven voorzichtig weer vast in dezelfde volgorde als waarin u ze hebt verwijderd. Als het wisselen van hoesje u moeilijk maakt, kunt u vandaag op internet stapsgewijze video-instructies vinden voor het ontleden van elk telefoonmodel. Onthoud dat het vervangen van een mobiele hoes niets moeilijks is, wees geduldig en voorzichtig, en alles komt goed.

Aanbevolen: